Skip to main content

Projektityöntekijä Plan & Source -tiimiin, Walki Oy

Haluaisitko liittyä kansainväliseen projektitiimiin kestävät arvot omaavaan yritykseen? Etsimme nyt projektityöntekijää liittymään Walki Oy:n Plan & Source -tiimiin ERP-järjestelmän uudistusprojektin pariin. Roolissa pääset tekemään monipuolisia tuotannonsuunnitteluun liiittyviä tehtäviä ERP-järjestelmän testaus- ja toteutusvaiheessa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen; tärkeintä on innokkuus oppia! Lue lisää ja hae tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa välittömästi.

Tehtävänkuvaus

Walkin projektityöntekijänä Plan & Source-tiimissä tulet toimimaan tärkeässä osassa meneillään olevaa ERP-uudistusprojektia. Tuleva työnkuvasi sisältää monipuolisia tehtäviä, kuten liiketoimintavaatimusten analysointia, ERP- ja MES-järjestelmien integroinnin määrittelyä sekä ratkaisujen testausta ja virheiden raportointia. Lisäksi olet tukena ERP-järjestelmän käyttöönotossa Valkeakosken ja Pietarsaaren tehtailla varmistaen sujuvan siirtymisen uuteen järjestelmään. Vastaat myös loppukäyttäjien koulutuksesta ja tuesta.

Voit tehdä työtä etänä, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta erityisesti Suomen sisällä, mahdollisesti myös Euroopassa. Toiveena on, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta tai teollisuuden tuotannosta. Järjestelmä on rakennettu D365-alustalle, joten arvostamme myös aiempaa ymmärrystä Microsoft Dynamicsista.

Tarjoamme

  • Loistavan tilaisuuden kasvaa ERP-asiantuntijana ja päästä osaksi suuren kokoluokan järjestelmäuudistusprojektia
  • Kansainvälisen työyhteisön
  • Mahdollisuus matkustaa ja työskennellä eri tehtailla Suomessa, mahdollisesti myös Euroopassa

Työtehtävät

  • Walkin tehtaiden liiketoimintavaatimusten analysointi
  • ERP ja MES -järjestelmien testaaminen ja virheraportointi
  • Loppukäyttäjien kouluttaminen ja tukeminen
  • ERP-järjestelmän käyttöönottovaiheessa tukeminen

Etsimme

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (ei tarvitse olla vielä valmistunut)
  • Aikaisempaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta ja/tai teollisuuden tuotannosta
  • Ymmärrystä ERP-järjestelmistä aiemman kokemuksen kautta
  • Hyvät kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot
  • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva asenne työhön
  • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, englannin kielen taito hyvällä tasolla

Katsomme lisäksi eduksi osaamisen Microsoft Dynamics 365 ja Greycon opt-Studio ja X-Trim -järjestelmien osaamisesta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Walki Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kestäviin pakkausmateriaaleihin ja -ratkaisuihin sekä teknisiin laminaatteihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman pakkausmateriaaleja eri teollisuudenaloille, kuten elintarvikkeisiin, lääkkeisiin, rakennusteollisuuteen ja maatalouteen.

Walki on erityisen tunnettu kehittyneistä ja innovatiivisista pakkausratkaisuistaan, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä. He pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia materiaaleja ja teknologioita vähentääkseen ympäristövaikutuksia ja parantaakseen tuotteidensa suorituskykyä.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa, ja sillä on useita tuotantolaitoksia eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Suomi, Saksa, Puola, Belgia, Englanti, Ranska, Espanja ja Kiina. Walki työllistää satoja ihmisiä ja palvelee asiakkaita ympäri maailmaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti