Skip to main content

Prosessinhoitaja, terminen käsittely

Company description:

 

Fortum Recycling & Waste

Fortum Recycling & Waste johtaa muutosta kohti materiaalien vallankumousta luomalla uusia kierrätysratkaisuja. Ongelmien ratkaiseminen on osa sisintämme ja missiomme on muuntaa jätevirrat välttämättömiksi raaka-aineiksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haastavimmat ympäristö- ja jäteongelmat ja mahdollistamme siten materiaalien kierron.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnalla on toimintaa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Ruandassa. Toimintamme koostuu ympäristöjätehuoltopalveluista, tavanomaisten ja ongelmajätteiden käsittelystä sekä voimalaitosten kunnossapito-osaamisesta sekä materiaalien kierrätyspalveluista. Materiaalienkierrätyspalvelumme kattavat ratkaisut niin akkuihin, muoviin, metalleihin kuin myös tuhkaan ja kuonaan.Job description:

Tehtävästä

Haemme Riihimäen laitoksillemme termiseen käsittelyyn prosessinhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. kahden arinapolttolaitoksen ja yhden korkealämpötilapolttolaitoksen sekä energiantuotannon operointi- ja käyttötehtävät. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kehittyvässä  toimintaympäristössä, ammattitaitoisen työyhteisön sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen. Työskentelet tiimissä, jossa vuoromestarin lisäksi on viisi prosessinhoitajaa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, mielellään insinöörin tutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja, pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä ja vastuullista työskentelyotetta. Kokemus voimalaitoksen operointi- ja käyttötehtävistä sekä englannin kielen taito ovat eduksi. Työskentelet sujuvasti digitaalisessa maailmassa.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Juha Männistö puhelimitse 050 4543 714. Voimme aloittaa hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

 Salary To define

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessinhoitaja, terminen käsittely

Riihimäki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Barona Teollisuus
Helsinki
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Nokia
Adecco
Riihimäki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti