Skip to main content

Prosessityöntekijä - AVOIN HAKEMUS

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia työntekijöitä prosessiteollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin teollisuusasiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua.

Mihin haemme?

Haemme yhteistyössä useiden alan johtavien asiakasyritystemme kanssa hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja työntekijöitä erilaisiin valmistustuotannon työtehtäviin.

Prosessityöntekijän tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi tuotantokoneiden käyttämistä ja valvomista, tuotteiden pakkaamista, laadunvarmistusta sekä raaka-aineiden ja tuotantomateriaalien käsittelyä. Etsimme henkilöitä, joilla olisi jo aikaisempaa kokemusta tuotanto- tai varastotehtävistä, tai tehtävään soveltuvaa taustaa koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Prosessiteollisuudessa töitä tehdään pääasiassa 3-vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työsuhteet ovat alkuun määräaikaisia, mutta hyvin töissä pärjäävällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Prosessiteollisuudessa työskentely tapahtuu usein puhdastiloissa, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä suojavarusteissa. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Eduiksi katsomme myös trukilla-ajotaidon, kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä englannin kielen taidon.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan johtavissa, huippuluokan yrityksissä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimia paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae paikkaa viimeistään 28.04.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Prosessityöntekijä - AVOIN HAKEMUS

Barona Teollisuus
Helsinki
Espoo
Vantaa
Kerava
Tuusula
Järvenpää
Porvoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti