Skip to main content

Psykologi, Kasvatus- ja perheneuvola Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana psykologin toimi Seinäjoen kasvatus- ja perheneuvolassa.

Haemme psykologia Seinäjoen kasvatus- ja perheneuvolaan. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan psykologin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän työyhteisön. Seinäjoen kasvatus- ja perheneuvolassa työskentelee kahdeksan psykologia, kolme sosiaalityöntekijää, vastaava psykologi sekä toimistosihteeri. Lisäksi tulet olemaan osa koko hyvinvointialueen kasvatus- ja perheneuvolapalveluja, joiden tavoitteena on hyödyntää henkilöstön erityisosaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyyn. Kasvatus- ja perheneuvolassa psykologin tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisen kasvatus- ja perheneuvonnan rinnalla myös terveydenhuollon tehtäviä (perustason lasten ja nuorten tutkimus- ja mielenterveystyötä). Käytettävissä on myös toimivat, moniammatilliset konsultaatiokäytänteet erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja, kasvatus- ja perheneuvolapalvelut, Terhi Järvi

Puh. 050 381 1684

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti