Skip to main content

Psykologi, nuorisopsykiatrian osasto Kouvola/Kuusankoski

Tehtävässä pääset tukemaan nuoria keskeisessä kehitysvaiheessa ja työn vaikutus ulottuu pitkälle tulevaan.

Nuorisopsykiatrian osasto 8 on kahdeksanpaikkainen yksikkö Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa. Osastolla hoidetaan 13-17 -vuotiaita mielenterveysongelmista kärsiviä nuoria. Osasto toimii päivystysluonteisesti ja vastaa alle 18-vuotiaiden sekä tahdosta riippumattomista että vapaaehtoisista kriisi-, tutkimus- ja hoitojaksoista. Osaston yhteydessä toimii oma kotisairaalan yksikkö ja osastolla tehdäänkin tiivistä yhteistyötä niin kotisairaalan kuin avohoidon poliklinikoiden kanssa.

Osastolla psykologin työnkuvassa painottuvat osastotutkimusjaksolle saapuvien nuorten psykologiset tutkimukset, verkostotyöskentely, konsultaatiot, sekä akuutit hoitointerventiot. Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös mm. hoidollisten ryhmien ohjaamiseen.

Etsimme iloiseen työryhmäämme psykologia, joka omaa mielenterveystyön kokemusta ja on aidosti kiinnostunut nuorista. Tehtävässä tarvitaan erityisesti herkkyyttä ja ymmärrystä murrosikäisen nuoren elämän haasteisiin sekä valmiutta kohdata heidän perheensä. Arvostamme, jos tiimityötaitojen lisäksi olet itseohjautuva sekä itseäsi ja käytännön työtäsi kehittävä. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota turvallista ja aitoa läsnäoloa nuorelle, jonka elämä on sirpaleilla. Tehtävässä tukevat kokemus mielenterveystyöstä sekä ymmärrys nuoruusiän kehitystehtävistä. Työtä ohjaa mielenterveyslaki, mutta myös lastensuojelulain tuntemus katsotaan eduksi.

Huolehdimme, että saat kattavan perehdytyksen, sekä koulutusta ammatillisen osaamisen vahvistamiseksi tilanteesi, työkokemuksesi ja toiveesi huomioiden. Tukenasi työssä ovat osaston ammattitaitoinen henkilökunta, ammatillisena esimiehenä toimiva johtava psykologi sekä muut alueen psykologikollegat niin nuoriso- kuin aikuispsykiatriassa.

Miksi hakisit meille?
Tarjoamme:
- Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän
- Kivat ja innokkaat kollegat
- Kilpailukykyisen palkkauksen 4299€/kk
- Rekrytointilisän 500€/kk kuuden kuukauden ajan
- 200e arvoisen ePassi hyvinvointi- ja liikuntaedun
- mahdollisuuden yksilö- tai ryhmätyönohjaukseen oman valinnan mukaan
- koulutus- ja kehittämismyönteisen esihenkilön eli pohdimme mielellämme yhdessä esimerkiksi koulutuksen tukemista tai kehittämistehtävien sisällyttämistä työaikaan

Kelpoisuusehtona lain (559/1994) 5 §:n mukainen psykologin laillistus. Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä ja kysele tarkemmin. Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme sähköpostilla tai puhelimitse. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Tervetuloa työskentelemään meidän kanssamme!

Yhteystiedot: Riikka Ajantaival
johtava psykologi
Puh: 040 7388745
[email protected]

Anu Niemi
palveluesimies
Puh: 044 2231 499
[email protected]

Tarjaliisa Raitanen
toimintayksikön päällikkö
Puh. 0442231279
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4299€/kk + 500€ rekrytointilisä 6kk ajan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/e1582027-9...
Ilmoitus jätetty: 09.04.2024 14:47
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e1582027-9a84-40a0-8f0c-8f5752f5ef3c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologi, nuorisopsykiatrian osasto Kouvola/Kuusankoski

Kymenlaakson hyvinvointialue
Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti