Skip to main content

Psykologi, sijaisuus, kasvatus- ja perheneuvonta, Oulainen

Pohteella on haettavana psykologin sijaisuus Oulaisen kasvatus- ja perheneuvonnassa ajalle 1.8.2024 - 17.3.2025.

Tiimiin kuuluvat sitoutuneet sosiaalityöntekijät ja psykologit. Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota sosiaalihuoltolain mukainen kasvatus- ja perheneuvonnan työ on. Tarjoamme sinulle kiinnostavan sijaisuuden vahvasti kehittyvässä kasvatus- ja perheneuvonnan työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologina olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sosiaalityön, sosiaaliohjauksen sekä lääketieteen ammattilaisia. Lapsiperheet voivat saada kasvatus- ja perheneuvonnan palveluita lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Psykologin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Eeva Huitula, p. 040 577 7428 ja vs. vastuualuepäällikkö Heidi Laitila, p. 044 419 5023. Sähköposti: [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti