Skip to main content

Psykologi, toimi, aikuisten psykiatrinen avohoito, Oulu/Oulunkaaren alue

Psykologi, etsimme sinua tiimiimme! Pohde OYS Psykiatrian Oulunkaaren alueen aikuisten mielenterveyspalveluihin haetaan psykologia vakituiseen toimeen.

Työskentelypisteesi voi sijaita halutessasi Oulussa tai Oulunkaaren alueella (Ii, Pudasjärvi, Utajärvi, Vaala). Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Avoinna oleva toimi sijoittuu aikuisten mielenterveyspalveluiden moniammatilliseen avohoidon työryhmään. Yksikössä hoidetaan niin lieviä kuin vaikeitakin mielenterveyden häiriöitä. Psykologina työkuvasi on monipuolinen sisältäen niin moniammatillisessa tiimissä asiantuntijana toimimista kuin potilaiden diagnostiikan ja hoitosuunnitelmien tueksi tehtäviä psykologisia arvioita ja tutkimuksia.

Arvostamme kokemusta ja/tai kiinnostusta aikuisten mielenterveyden häiriöiden tutkimuksesta ja arvioinnista, yhteistyötaitoja ja soveltuvuutta verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (599/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työntekijän tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Sanna Rissanen, p. 040 557 0939, [email protected] tai hoitotyönjohtaja Niko Borén, p. 050 470 3379, [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti