Skip to main content

Psykologit (esi- ja perusopetus)

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan esi- ja perusopetuksen psykologipalveluihin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

PSYKOLOGEJA

Jyväskylään, Kannonkoskelle, Kyyjärvelle, Muurameen, Pihtiputaalle, Saarijärvelle, Viitasaarelle, Joutsaan, Luhankaan ja Toivakkaan.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksella. Keski-Suomen hyvinvointialueella noudatetaan psykologityössä lakisääteisiä henkilöstömitoituksia.

Meillä on käytössä työnohjaus, mentorointijärjestelmä sekä kollegiaalinen konsultointimahdollisuus. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä osittain myös etätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Meillä saat myös käyttöösi oman työhuoneen ja työvälineet (testistöt). Oppilas- ja opiskelijahuollossa sinua odottaa toisiaan tukeva tiimi sekä erinomainen perehdytys! Olet siis urasi alkuvaiheessa tai jo kartuttanut asiantuntemusta - meiltä löytyy mahdollisuuksia kasvaa ammattilaisena hyvässä työporukassa!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan voimassa olevan oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävissä on koeaika.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Terveiset kollegalta:
"Tämä työ on parhaimmillaan ihan tosi kivaa. Se on vaativaa, mutta siinä on myös todella paljon mahdollisuuksia. Koulupsykologityössä asioita voi katsoa niin monesta eri näkökulmasta, että aina löytyy asioita, joista innostua. Näin ollen toistuvaa on kokemus siitä, että oppii uutta ja osaa taas jotain vähän paremmin.

Minulle koulupsykologityö on arvovalinta. Haluan edistää yhteisöllisyyttä ennemmin kuin yksilökeskeisyyttä. Lapset ja nuoret ovat aivan ihania, ja kun heidän hyvinvointinsa eteen työskentelee, ei tarvitse kahta kertaa miettiä, onko omalla työllä merkitystä."

Tervetuloa meille töihin!

Yhteystiedot: Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Seppo Huhtiniemi, palvelupäällikkö
p. 050 563 2418
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4000 € +mahdolliset lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 12:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/22afe8eb-0...
Ilmoitus jätetty: 10.04.2024 13:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 22afe8eb-03f0-4d01-8144-841a813e5e35

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologit (esi- ja perusopetus)

Keski-Suomen hyvinvointialue
19650 Joutsa
Jyväskylä
19950 Luhanka
40950 Muurame
44800 Pihtipudas
43100 Saarijärvi
41660 Toivakka
44500 Viitasaari
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 10.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti