Skip to main content

Pyöräkoneen kuljettaja Joensuun alueelle

Kiinnostaako sinua työllistyä paikalliseen, kehittyvään metallialan yritykseen? Tiimiin tarvetta vielä lisätekijälle, oletko se sinä?

Etsimme asiakkaallemme Joensuun läheisyyteen PYÖRÄKONEEN KULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa tehtaan ulkoalueilla tapahtuva kuormien purku, metallilevyjen siirtely pyöräkoneella ja tarvittaessa levyjen sinkopuhallustehtävät. Työtä tehdään tällä hetkellä 1-vuorossa, mutta tuotantotilanteen tarpeen mukaan sinulla on valmius toimia 2-vuorossa.

Sinulta toivotaan: Kokemusta vastaavista tai muista pyöräkoneenkuljetustehtävistä. Lisäksi toivomme hyvää ja joustavaa asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti kesäkuun alkupuolella ja haussa on pitkäaikainen työntekijä.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 0505999580, [email protected]

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 11.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 050 599 9580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pyöräkoneen kuljettaja Joensuun alueelle

Barona Teollisuus
Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Heinävesi
Barona Teollisuus
Toijala
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Hollola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti