Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennuslogistiikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Nyt olisi tarjolla pitkäaikainen työmaa useammalle reippaalle rakennuslogistiikkatyöntekijälle pääkaupunkiseudulla. Työmaa sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten paikalle pääsee näppärästi myös julkisilla liikennevälineillä.

Työ pitää sisällään monenlaisia rakennustyömaan aputöitä kuten haalausta, työmaalogistiikkaa ja materiaalien siirtoa sekä taakankiinnitystä ja liikennejärjestelyjen tekoa. Sinulla on mahdollisuus päästä työn ohessa alamieskorttikoulutukseen.

Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä työhön ja työturvallisuuteen perehdytetään työmailla erittäin hyvin ja tässä työssä hyvällä ja särmällä asenteella pääsee tehtävässä jo pitkälle. Työ on ajoittain aika fyysistä ja sisältää jonkin verran kantamista, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on tässä tehtävässä hyötyä.

Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä yli 18 vuoden ikää. Palkkaus tehtävässä on rakennnusalan työehtosopimuksen mukainen työkokemuslisineen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löytyessä. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 7.4 .2024. Lisätietoja paikasta saat Adecco Vantaan henkilöstökonsultilta Ville Löfmanilta, [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Löfman, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti