Skip to main content

Raskaankaluston ajoneuvoasentaja Kouvola

Haemme asiakasyritykselle raskaankaluston ajoneuvoasentajaa Kouvolan vakituiseen työhön

Työtehtävänäsi on monipuoliset raskaankaluston huollot ja korjaukset. Toivomme, että sinulla on kokemusta raskaankaluston asentajan työstä sekä alan koulutus. Eduksi on ymmärrys hydrauliikka ja sähkötöiden osaamisesta. Työ on arkipäivätyötä joka tehdään asiakkaan korjaamolla. 

Haussa on oma-aloitteinen, itsenäinen tekijä, joka ei jätä hommia kesken ja on ylpeä omasta työnjäljestä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuutta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kilpailukykyisen palkkauksen. 

Edellytämme hakijalta:

- C-ajokorttia
- alan koulutusta ja työkokemusta

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rajala. [email protected] Puh: 0503112338

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaankaluston ajoneuvoasentaja Kouvola

Kouvola
Vakituinen

Julkaistu 23.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

UPM
Jämsänkoski
Korjaamopalvelu Ahokas & Leppänen oy
Espoo
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti