Skip to main content

Raskaskoneasentaja Ouluun

Raskaskoneasentaja Ouluun

Etsimme asiakkaallemme ASENTAJAA/MEKAANIKKOA Ouluun.

Työnkuva olisi mm. maanrakennuskoneiden ja teollisuusmoottoreiden huolto ja korjaustehtävät.

Toivomme kokemusta erinlaisista asennustöistä sekä hallitset perustiedot ja -taidot moottoritekniikasta, sähkötekniikasta ja hydrauliikasta.  Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toimit reippaasti ja oma-aloitteisesti eri tilanteissa. Ratkaiset ongelman kuin ongelman sujuvasti ja tehokkaasti. 

Etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä joilla riittää asennetta sekä paloa työntekoa kohtaan. Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian palkkatoiveineen.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Joonas Rinne, p. 050 539 2609, [email protected].

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaskoneasentaja Ouluun

90830 Haukipudas
91100 II
90440 Kempele
90900 Kiiminki
91900 Liminka
91500 Muhos
Oulu
Oulu
91800 Tyrnävä
91600 Utajärvi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti