Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ratasähköasentaja Pohjanmaan seudulle

Tule meille RATASÄHKÖASENTAJA! Ratasähköasentajan työt sijoittuvat Pohjanmaan alueelle, mutta reissutyöläisiä tarvitsemme ympäri maata

Nyt haemme ratasähköasentaja rata-alueiden rakennustyömaille. Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla hieman työkokemusta esim. autosähkö-, lentokoneasennus-, sähkötyö- tai raskaskonetaustaa, voit olla tähän tehtävään soveltuva tekijä. Työ voi sisältää esimerkiksi asemien sähköistystöitä, ajolankojen laittoa, kaapelinvetoa tai vaihde- ja turvalaitetöitä osaamisesi mukaan.

Aikaisempaa työkokemusta ratatyöstä emme vaadi, työhön saa kattavan perehdytyksen! Tärkeintä on toimeen tarttuva ja reipas asenne.

Tähän työhön edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, voimassa olevaa työturvakorttia, sähkötyöturvakorttia, sähköalan koulutusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme ratatyöturvakortin sekä aiemman kokemuksen ratasähköasennuksista, mutta ne eivät ole edellytyksiä työn hakemiselle.

Tarjoamme laadukkaat työvarusteet sekä kokemustasi vastaavan palkan. Työ alkaa kevään 2024 aikana ja kestää projektista riippuen jopa koko ratarakennuskauden ajaksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti nettisivujemme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelin, [email protected], 040 357 2654.

AVAINSANAT Maarakennus, ratarakentaminen, ratasähkö, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.
Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, +358 403572654, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratasähköasentaja Pohjanmaan seudulle

Sihti
Vaasa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti