Skip to main content

Ratatyöntekijöitä Joensuuhun

Hei sinä raiteiden sankari!
Etsimme asiakkaallemme Ratatyöntekijöitä nyt kaudelle 2024 Joensuun alueella kesän projektitöiden pariin.

Voit olla jo kokenut ratatöiden konkari tai vasta aloitteleva tekijä, työtehtävät katsotaan osaamisesi mukaan. Ratatyöntekijän tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa ratatyömaan työtehtävissä, jotka sisältävät esimerkiksi ratamassan vaihtoa, pöllien ja kiskojen vaihtoa sekä muita ratarakentamisen töitä osaamisesi mukaan. Sinulla voi olla pohjalla työkokemusta esim. ratarakentamisesta, maanrakentamisesta, rakennusalalta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä. Arvostamme suuresti oma-aloitteista, motivoitunutta ja periksiantamatonta asennettasi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä vaihtelevissa sääolosuhteissa, sekä työkalujen käyttötaitoa. Työskentely ratatyömaalla edellyttää voimassa olevia ratatyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja. Mikäli sinulla ei näitä ole, autamme sinua korttien hankinnassa.

Rullaa siis radalle ja varmista paikkasi osaavassa työporukassa!

Lähettämällä hakemuksesi 14.04.2024 mennessä varmistat, ettet jää asemalle! Käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa.

Tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista, sitoutunutta ja välittävää työyhteisöä. Työlläsi on suuri merkitys kestävämmän tulevaisuuden luomisessa, sekä tavaran ja ihmisten liikkumisen mahdollistamisessa.

AVAINSANAT Maarakennus, ratarakentaminen, ratasähkö, konekuski, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.
Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rosa Pitkänen, +358 40 4811 405, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ratatyöntekijöitä Joensuuhun

Sihti
Joensuu
Joensuu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti