Skip to main content

Ravintolaprojektien koordinaattori, Compass Groupin Team Excellence

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Huomio Helsinki! Laumastamme puuttuu reipas projektityöntekijä.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Etsimme nyt Ravintolaprojekteihimme koordinaattoria, määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen, 15.7. - 1.12.2024 väliselle ajalle.

Ravintolaprojektitiimissämme olet mukana Compass Groupin ravintolakohteiden avaamiseen ja toimipaikan toiminnan päättymiseen liittyvissä projektityöryhmissä.  Työ pitää sisällään monenlaista mm. koneisiin, laitteisiin, pientavaroihin ja kalustonhallintaan liittyviä työtehtäviä kuten tilausten käsittelyä, saapuvien tavaroiden vastaanottoa ja lähetystä sekä paikalleen laittoa. 

Meillä on Helsingin Konalassa keskusvarasto, jossa pääset työkaverisi Johannan kanssa ylläpitämään järjestystä. Työ pitää sisällään mm. varaston hallinnointia eli saapuvan tavaran vastaanottoa, organisointia, kirjanpitoa ja tavaran uudelleenlähetystä. 

Pääset osallistumaan myös moniin toimipaikkojemme arkea sujuvoittaviin työtehtäviin, osana meidän keskitetyn tuen 14-henkistä tiimiämme.

Tiimin toiminta on valtakunnallista eli työ edellyttää sinulta matkustamista ja katsomme eduksesi jos sinulla on oman auton käyttömahdollisuus (korvaamme tietenkin matkakulusi).

Laumasi odottaa sinua

Työ vaatii sinulta sitoutuneisuutta ja ahkeruutta projektien läpiviemiseen yhdessä projektitiimin kanssa. Olet tarkka ja tunnollinen ja sinulta onnistuu työ erilaisten järjestelmien kanssa ja osaat myös Excelin käytön. 

Etsimme porukkaamme hyvällä huumorilla kiireiseenkin työpäivään suhtautuvaa työkaveria. Yhdessä onnistumme.

Tässä laumassa hymy ei hyydy

Meillä et jää yksin, vaan sinulla on tiimin tuki työssäsi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja varmistamme säännöllisissä keskusteluissamme, että sinulla on hyvä työfiilis ja riittävästi tietoa onnistuaksesi työssäsi. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. 

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 19.5.  Lisätietoja tehtävästä antaa Marileena Minkkinen puh. +358 40 5875486.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus (heinäkuusta joulukuuhun) ja tehtävään valitun henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen vaatimukset, lue lisää:

 https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi ja kerro meille mikä aiemmassa opinto- tai työtaustassasi tukee tehtävässä menestymistä. 

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti