Skip to main content

Ravintolatyöntekijä Kotka-kotiin

Kuuleeko Kotka? Etsimme ravintolatyöntekijää vahvistamaan laumaamme

 

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

- Toimipaikka Amica Kotka-koti, Itäkatu 8, 48230 Kotka

- Työsuhteen muoto on vakituinen ja osa-aikainen 90h/3vkoa

- Pääsääntöinen työaika klo 7-15.30 välillä ja olemme avoinna viikon jokaisena päivänä

 

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissa

Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua, joita tarjoamme päivittäin aamiaisella, lounaalla, päivällisellä. Asiakkaita meillä käy päivittäin noin 50-100 henkilöä. Asiakkaina meillä on hoivakodin asiakkaat ja henkilökunta ja heidän vieraansa.

 

Odotamme sinua ravintolatyöntekijän tehtävään

Ravintolatyöntekijänä päätehtäväsi on valmistaa lounaat lisäkesalaatit ja hoitaa astiahuoltoa.  Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut asiakaspalveluun. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti.

 

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokatarjoiluun. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta ravintolan työstä, mutta kaikkein tärkeintä on oikea asenne. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

 

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Marja ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla. Palkkaa tästä tehtävästä maksamme kokemuksesi ja osaamisesi mukaan 12,00 € - 13,50 € / h.

 

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 23.4.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

 

Laumaannu kanssamme

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti