Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä kesäksi Tahkolle

Liity energiseen tiimiimme Tahkolla – Rakennamme kesäksi vahvaa joukkoamme ravintolassa, baarissa ja keittiössä!

Tahkon vilkkaat ravintolat – Piazza, Cervina, Golden Resort, Pehku, Wanha Klubi ja Karhu – ovat innokkaita löytämään uusia, ammattitaitoisia jäseniä kesäksi joukkoihinsa! Olitpa sitten jo kokenut alan konkari tai intohimoinen tulokas, tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia työtehtäviä: Etsimme osaajia baarimestareista tarjoilijoihin ja keittiöapulaisista kokkeihin. Tahdomme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan roolin!

Joustavat työajat: Tarjoamme työmahdollisuuksia viikonloppuilloista pitkiin, koko kesän kestäviin sopimuksiin. Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan tasapainon tärkeyden!

Tiiviin ja kannustavan työyhteisön: Tule osaksi tiivistä porukkaamme, jossa tuemme toisiamme ja jaamme yhteisen intohimon alaamme kohtaan.

Mahdollisuuden kehittyä: Tarjoamme koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia, jotta voit kasvaa ammatillisesti ja saavuttaa tavoitteesi kanssamme. Koulutamme työntekijöitämme juomatietouden tai ruoan valmistuksen osalta työvuoroissa sekä olemme laatineet myös kattavan digitaalisen koulutusmateriaalin juomatietouden kehittämiseksi. Näin ollen myös osaavat työntekijät saavat paremman ansion voidessaan hinnoitella omaa työtään.

Palkkaa maksamme kokemuksesta riippuen sopimuksen mukaan, matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta noudattaen. 

Näin Haet:

Pro Restaurants Oy ja Wulff Works Oy ovat perustaneet yhteisen henkilöstöyhtiön - Wulff Works Pro Oy:n, joka toteuttaa rekrytoinnin. Jos haluat olla osa energistä ja innovatiivista tiimiä Tahkon sydämessä, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tule mukaan luomaan unohtumattomia elämyksiä ja rakentamaan menestystä yhdessä, odotamme jo innolla hakemustasi!

Jyri Soininen

+358 443 788 053

[email protected]

PRO Restaurants Tahko Oy

Annina Sivén

+358 41 732 5810

[email protected]

Wulff Works Pro Oy

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä kesäksi Tahkolle

Wulff Works Oy
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Wulff Works Oy
Etelä-Pohjanmaa
Wulff Works Oy
Tampere
Wulff Works Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti