Skip to main content

Ravitsemistyöntekijä, Rovaniemi

Ravitsemistyöntekijäksi Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen ruokapalveluihin haetaan kuusi (6) ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen palvelukoti Näsmäntien keittiöön sekä Pulkamontien jakelukeittiöön.

Toimenkuvaan kuuluu Näsmänkiepin palvelutalossa salaattien valmistus, aamu- ja iltapalan valmistaminen, kotipalveluaterioiden pakkaaminen ja jako, kokkien avustaminen, aterioiden ja tuotteiden pakkaaminen, kuormien purku, astiahuolto ja puhtaanapito sekä muut esimiehen määräämät työt. Pulkamontien jakelukeittiössä kuormien purun sekä astiahuollon lisäksi henkilöstöravintolan lounaan tarjoilu, kassan käyttö sekä tilitysten teko. Työ on vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin.

Hakijalle katsotaan eduksi käytännön työkokemus sekä erityisruokavaliotuntemus. Lisäksi arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä, monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet asiakaspalvelun ammattilainen, olet taitava organisoija ja toiminnallasi tuot työyhteisössä hyvää yhteistyöhenkeä ja viihdyt hektisessäkin työympäristössä, jossa tilanteet voivat vaihdella. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja osaat käyttää työssä tarvittavia eri järjestelmiä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 119,71 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (HYVTES). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä terveystodistus ennen palvelussuhteen alkamista.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 3.05.2024 klo 15:00 saakka, aiemman hakijat otetaan huomioon valintaa tehtäessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemistyönjohtaja Sanna Lohela, p. 040 158 1239 tai sähköpostitse [email protected] tai ruokapalvelujohtaja Sari Salo, p. 040 482 1605, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti