Skip to main content

Rehtori, toimitusjohtaja

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee tuloksellisesta ammattikorkeakoulutuksen kehittämisestä, TKI-toiminnasta ja alueellisesta yhteistyöstä motivoituvaa rehtori/toimitusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 01.08.2024 alkaen.

Miksi Vaasan seutu ja VAMK?

Maailmanlaajuisesti tunnettu Vaasan Seudun energiaklusteri, innovatiivinen aluekehitys ja yhteen hiileen puhaltava korkeakoulukampuksemme odottavat Sinua!

Vaasan seutu tunnetaan ympäri maailmaa energiateknologia-alan osaamisestaan. Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja työelämäverkostoja, ja meillä on vahva sitoutuminen koulutuksen, sekä tutkimuksen ja kehityksen edistämiseen.

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3700 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun työelämän toimijoiden kanssa.

Tarjoamme modernin ammattikorkeakoulutoiminnan ammattilaiselle monipuolisen ja haasteellisen johtamistehtävän ja aidon mahdollisuuden kehittää toimintaa. Saat kehittämistyöllesi hallituksen vahvan tuen.Vaasan Seudulla mahdollisuudet elinkeinoelämän kanssa tehtävään yhteistyöhön ovat erinomaiset. Vaasan ammattikorkeakoulu sijaitsee upealla merenrantakampuksella, jossa toimitaan hyvässä yhteistyössä Vaasan yliopiston kanssa. Tervetuloa Vaasaan!

Tehtävänkuvaus ja mahdollisuudet

Rehtori/toimitusjohtajana vastaat ammattikorkeakoulumme toiminnan taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta johtamisesta, toiminnan kehittämisestä, sekä strategisten tavoitteiden saavuttamisesta hallituksen linjausten mukaisesti. Pääset toiminnallistamaan uutta strategiaa ja kehittämään organisaatiotamme. Kehittämishankkeet, uudistavan ja soveltavan tutkimustoiminnan tukeminen ja asiakaslähtöisyyden varmistaminen ovat toimintasi ytimessä. Ammattikorkeakoulumme ja sen korkealaatuinen opetus palvelevat sekä työelämää että aluekehitystä edistävää elinkeinorakennetta. Ohjaat johtoryhmääsi jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen tiellä. Olet hallituksen kumppani ja strategisen tahtotilan läpiviejä.

Mitä odotamme hakijoilta?

  • toivomme ensisijaisesti tohtorin tutkintoa, ylemmän korkeakoulututkinnon ollessa vähimmäisvaatimus
  • kokemusta asiantuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta
  • ammattikorkeakoulutoiminnan tuntemusta
  • näyttöä muutosprosessien hallinnasta ja johtamisesta
  • vahvoja vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja
  • työelämälähtöistä ajattelutapaa ja laajoja verkostoja alueella
  • näkemystä digitalisaation ja tiedolla johtamisen hyödyntämisestä
  • tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus ja työehdot

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työskentelemme joustavasti etätyömalliamme noudattaen, mutta huomioithan että tehtävää hoidetaan pääasiallisesti Vaasassa. Kanssasi tehdään johtajasopimus. Sopimuspalkka, ilmoita palkkatoiveesi hakemuksessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Miten hakuprosessi etenee?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 30.04.2024 klo 9.00 mennessä Kuntarekyn kautta. Huomioithan että rekrytointi toteutetaan julkisena hakuna.

Lisätietojen antajat (nimet, yhteystiedot, ajankohta, muuta)

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala p. 040 5565 011 (yhteydenotot klo 16 jälkeen) sekä HR-päällikkö Anna Sjöholm p. 020 7663 368 (yhteydenotot 15.4. klo 13-16 tai 25.4. klo 14-16).

Työnantajakuvaus

VAMK on 3700 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.

Vaasan seutu tunnetaan ympäri maailmaa energiateknologia-alan osaamisestaan. Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja työelämäverkostoja, ja meillä on vahva sitoutuminen koulutuksen, sekä tutkimuksen ja kehityksen edistämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti