Skip to main content

Rovaniemen vastaanottokeskuksen johtaja

Oletko johtamisen kokenut ammattilainen? Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä vastaanottokeskuksessa?

Babando Oy perustaa kesällä 2024 uuden laitosmuotoisen vastaanottokeskuksen Rovaniemelle, ja haemme nyt vastaanottokeskuksen johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Babando on moderni sosiaali- ja terveysalan kasvuyritys ja valtakunnallinen toimija, jonka tiimillä on vuosien kokemus vastaanottokeskusten menestyksekkäästä operoinnista ja johtamisesta. Tuotamme Maahanmuuttoviraston tilauksesta ensiluokkaisia vastaanottopalveluja tilapäistä suojelua hakeville ja saaville henkilöille sekä turvapaikanhakijoille. Nykyiset vastaanottokeskuksemme sijaitsevat Kajaanissa ja Sotkamossa, sekä alaikäisenä yksin Suomeen tulleiden lasten ja nuorten majoittamiseen ja palveluun tarkoitetut ryhmäkotimme sijaitsevat Porissa, Kajaanissa, Lappeenrannassa ja Kokkolassa.

Toimintamme keskiössä on tarjota palveluita toiminnallisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla vastaanottokeskuksen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä edistäen. Vastaanottopalveluiden toimialalla yhdistyvät sosiaali-, terveys- ja kiinteistöala nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Meitä vahvasti ohjaavia arvoja ovat ihmisläheinen, vaikuttava ja laadukas toiminta, vastuullisuus sekä yhdessä menestyminen.

Vastaanottokeskuksen johtajan vastuut

Johtaja huolehtii yksikön tavoitteellisesta ja esimerkillisestä johtamisesta, toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä vastaanottokeskuksen asiakkaille tarjottavien palveluiden erinomaisesta laadusta. Johtaja kokoaa ammattitaitoisen ja aktiivisen, Maahanmuuttoviraston vaatimukset täyttävät työryhmän vastaanottokeskukseen. Lisäksi johtaja vastaa siitä, että yksikön päivittäisessä toiminnassa toteutetaan omavalvontaa ja tuetaan henkilöstön työhyvinvointia (26.8.2022/790).

Johtajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa:
- Tehokkaiden sisäisten prosessien luominen
- Tiimin kokonaisvaltainen johtaminen ja tukeminen yhdessä vastaavan ohjaajan kanssa
- Henkilöstön hallinnointi ja täydentävät rekrytoinnit
- Työn organisointi ja johtaminen
- Lakisääteisten palveluiden valvonta
- Yleisestä turvallisuudesta huolehtiminen
- Toiminnan suunnittelu ja kehittäminen
- Talouden suunnittelu ja raportointi

Mitä edellytämme vastaanottokeskuksen johtajalta?

Edellytämme johtajalta vastaanottolain 9 §:n 2 momentin mukaista pätevyyttä työtehtäviin. Vastaanottokeskuksen johtajalla tulee olla kokemusta alalta (vastaanottokeskustoiminnasta tai julkisesta tai yksityisestä sosiaali- tai terveydenhuollosta) vähintään kahden vuoden ajalta sekä lisäksi riittävät, koulutuksen tai käytännön kokemuksen kautta hankitut johtamistaidot.

Ajokortti ja hyvät suomen ja englannin kielen taidot ovat oleellisia. Myös hyvä IT-osaaminen on työssä tärkeää. Katsomme eduksi johtamiskokemuksen monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä, kokemuksen talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä työyhteisöjen kehittämisestä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos koet vastaanottokeskustyön merkitykselliseksi ja olet aidosti kiinnostunut keskuksen johtamiseen liittyvistä vastuullisista tehtävistä. Odotamme sinulta kykyä luoda miellyttävää työ- ja asiakasilmapiiriä, rakentavaa vuorovaikutuskulttuuria sidosryhmien keskuudessa sekä aitoa halua edistää henkilöstön ja asiakkaiden elämäntilannetta. Lisäksi edellytämme sinulta hyviä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiutta reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin can do! -asenteella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta työyhteisöä merkityksellisen asian äärellä. Johtajan työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisesti johtamisen eri osa-alueilla ja vaikuttamaan positiivisesti satojen ihmisten elämiin. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää toimintaa monikulttuurisessa, mielenkiintoisessa ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut, kuten laajennetun työterveyshuollon. Palkkauksen osalta esitäthän toiveesi hakemuksen yhteydessä.

Työsuhde solmitaan Babando Oy:n kanssa.

Koetko, että sopisit hyvin tähän työtehtävään? Täytä hakemus ja muista liittää mukaan CV:si. Huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa nopeasti sopivien hakijoiden löydyttyä - haethan siis mahdollisimman pian!
Hae osoitteessa: https://babando.teamtailor.com/jobs/4268834-rovaniemen-vastaanottokeskuk...

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Minna Jussila, Vastaanottotoiminnan johtaja, [email protected] tai puh. 050 5899 233

Yhteystiedot: Täytä hakemus osoitteessa: https://babando.teamtailor.com/jobs/4268834-rovaniemen-vastaanottokeskuk...
Työpaikan osoite: 96100 Rovaniemi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3612e1b3-2...
Ilmoitus jätetty: 29.04.2024 17:08
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3612e1b3-2add-4c16-b061-ea9bae1d1891

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rovaniemen vastaanottokeskuksen johtaja

Babando Oy
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Tampere
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Tampere
Lehtovuori Oy
Ylöjärvi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti