Skip to main content

ruokapalvelutyöntekijä

ruokapalvelutyöntekijä/siistijä

Lieksan kaupungin ruokahuolto hakee ruokapalvelutyöntekijää/siistijää vakituiseen osa-aikaiseen toimeen 7.8.2024 alkaen, Kolin koululla. Osa-aikaisuus on 37 h/vko, 96,73 % kokoaikaisuudesta.

Ruokahuollon työtehtävät ovat jakelukeittiön työtehtävät: ruoan esille laitto, astiahuolto ja puhtaanapito. Päivittäinen ruoka ja muut tarvittavat aterianosat toimittaa Juuan kunnan ruokahuolto, jonne ilmoitetaan opiskelijamäärät ja päivittäiset tarpeet. Ruokahuollon tehtäviin on resursoitu 3 h/ päivässä.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.00-14.30 paitsi keskiviikkona klo 6.30-14.00. Aamupäivästä tehdään osa siistijän työtehtävistä, jonka jälkeen siirrytään klo 9.30 keittiöön ruoan esille laittoon. Ruokakuljetus saapuu n.10.15.

Siistijän työtehtäviin kuulu mm. Kolin koulun luokkahuoneiden siivousta ja samassa pihapiirissä olevan ryhmäperhepäivähoitotilojen siivous. Siistijän työtehtäviin on työajasta resurssoitu 4 h/päivässä, joka jakautuu aamulle ja iltapäivälle ja perhepäiväkodin siistimiseen 2 h/viikossa.

Työ on itsenäistä, mutta tiivistä yhteistyötä tehdään koulun opettajien, Juuan kunnan ruokahuollon, Lieksan ruokahuollon ja Lieksan kaupungin kiinteistöt Oy:n kanssa. Kolin koululla on tällä hetkellä n. 50 oppilasta.


Hakijalta toivomme:
- vastuullisuutta ja valmiutta oppia työpaikan toimintatavat
- catering -alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus (ruokapalvelun kouluasteen ammattitutkinto) ja hygieniaosaaminen on todistettu
- oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme valitulle:
- sopimuksen mukaisen kuukausipalkan
- Lieksan kaupungin henkilöstöedut


PALKKAUS KVTES, 2133,04 €/kk, josta 96,73%.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä salmonellatodistus. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/2002).

Hakuaikaa jatkettu 17.5.2024 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Yhteystietomme

Ruokahuoltopäällikkö Mervi Liiten , p. 040 1044 015, sähköposti [email protected]
Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 17.5.2024 klo 15.00 mennessä, työavain LIE-02-10-24.
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 17.5.2024 klo 15.00.

Tietoa organisaatiosta

Lieksa on noin 10 300 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 350 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030, strategian menestyksen kärjet ovat julkisuuskuva ja viestintä, työ, toimeliaisuus ja yritystoiminta sekä terävä taloudenpito. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - missä korpi, siellä kulta

Sijainti
Aapiskukontie 11
83960 Koli

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti