Skip to main content

Ruokapalvelutyöntekijä, Fodbarille Oulun alueelle

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Fodbarille Oulun alueellePysyykö sinulla kauhat ja kattilat käsissäsi? Haluaisitko työskennellä pääosin arkisin aamupainotteisissa työvuoroissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruokapalvelutyöntekijä!

Haemme nyt Fodbarille työntekijää työskentelemään kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen koulu- ja päiväkotikohteisiin Oulun alueelle.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviisi kuuluu helppoa ruoan valmistusta ja jakelua, keittiön siisteydestä huolehtimista sekä muita monipuolisia keittiötöitä astiahuollosta välipalojen ja leipomusten valmistamiseen. Hygieniapassi ja salmonellatodistus vaaditaan ennen töiden aloitusta, mutta älä annan näiden puuttuminen estää sinua hakemasta työpaikkaa. Plussaa saat aikaisemmasta kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Työsuhde solmitaan Baronalle, ja työsuhde on luonteeltaan vakituinen. Sopimus tehdään täysille tunneille 112,5/h/3vko ja työpäivät sijoittuvat arkipäiville ma-pe. Palkkaus määrittyy riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Työn toivottu aloitusajankohta on 1.8.2024.

Toivomme hakijalta;

  • aikaisempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
  • motivoitunutta ja ripeää otetta työhön
  • intoa ja aitoa halua tuottaa laadukasta palvelua asiakkaille
  • hyvää suomen kielen osaamista.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 21.05.2024 20:59 mennessä.

Fodbar Oy

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokapalvelutyöntekijä, Fodbarille Oulun alueelle

Barona HoReCa
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti