Skip to main content

Ruokatorimyyjiä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle

Oletko erityisen kiinnostunut ruuanlaitosta ja asiakaspalvelusta? Siinä tapauksessa jatka lukemista! Haemme RUOKATORIMYYJIÄ työskentelemään keikkaluontoisesti päivittäistavarakaupan eri toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle jo nyt sekä syksyllä!

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden parissa. Toivomme sinulta tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Perehdytämme sinut tehtävään.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä työhön on 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Sinulla on mahdollisuus keikkailla eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, eri päivittäistavaraketjuissa. Keikkoja on tarjolla aamupäivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Vastaathan hakulomakkeella olevaan videokysymykseen.

Hae paikkaa viimeistään 02.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokatorimyyjiä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle

Barona
Helsinki
Espoo
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti