Skip to main content

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Kasvumme myötä vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita Poriin. Meillä on Porissa useita monipuolisia ja haastavia projekteja, joten työkokemuksestasi ja kiinnostuksenkohteistasi riippuen pystyt myös itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi.

Tässä roolissa pääset osallistumaan monipuolisesti projekteihin esisuunnittelusta varsinaiseen toteutukseen saakka. Meillä on työmahdollisuuksia tarjolla muun muassa prosessiteollisuuden sähkösuunnittelussa, instrumenttisuunnittelussa, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelussa, käyttöönotoissa, voimalaitosten sähkösuunnittelussa, sähkönjakelussa, piirikaaviosuunnittelussa sekä talotekniikan ja meriteknisten laitteiden sähkösuunnittelussa.

Suunnittelualan huippuammattilaisemme varmistavat, että palvelutarjontamme kattaa laajasti alan eri osa-alueita. Asiantuntijamme tekevät muun muassa mekaniikka-, sähkö-, automaatio- sekä laitos- ja prosessisuunnittelua, teknistä dokumentointia ja turvallisuuteen liittyvää suunnittelua. Etteplanilla pääset työskentelemään myös yhdessä muiden suunnittelijoidemme ja suunnittelualojen kanssa. Sähkösuunnittelun asiakkaamme ovat korkeaa teknologiaa hyödyntäviä paikallisia teollisuuslaitoksia ja kansainvälisiä laitetoimittajia.

Työn sijainti on Pori ja työskentely tapahtuu tarpeen mukaan hybridimallina tai paikanpäällä.

Odotamme sinulta

  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Soveltuvaa työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta vähintään kolme vuotta
  • Eplan, CADMATIC ja AutoCAD-ohjelmien sujuvaa osaamista
  • Siemens automaatio-ohjelmistojen käyttö, tekninen osaaminen, ongelmanratkaisukyky ovat eduksi.

Miksi Etteplan?

Etteplan on työpaikka ammattilaisille, joita motivoivat teknologia ja innovatiivisuus. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen. Meidän matkassamme sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa - Etteplanilla työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja monipuoliset työsuhde-edut. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella ja pidämme hauskaa työkavereiden kanssa. Tuemme työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa, joka tarkoittaa moninaisten työsuhde-etujen lisäksi myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Etteplanilla!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Mainitsethan myös palkkatoiveesi ja milloin voit aloittaa. Otamme hakuprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmän kautta saapuneet hakemukset, ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Department Manager Markku Korkiamäki toimistoaikoina: +358400636457.

Tervetuloa Etteplanille!

Etteplanilla luomme globaalisti tietoisuutta ja ymmärrystä monimuotoisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja osallistamisesta työyhteisössämme. Kehitämme aktiivisesti avointa keskustelua, verkostoitumista ja mahdollisuuksia oppia lisää; viemme DEI (Diversity, Equity & Inclusion) agendaa yhdessä eteenpäin työpaikallamme!

 

Etteplan vaikuttavuus

Etteplan synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Etteplan synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Etteplan

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Etteplan Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Pori
Hybridityö, Etätyö

Julkaistu 08.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti