Skip to main content

Haussa ammattitaitoinen SÄHKÖASENTAJA Tampereelle!

Oletko osaava ja kokenut SÄHKÖASENTAJA? Nappaa tästä itsellesi monipuolinen ja mielenkiintoinen uusi työ!

Työnkuva määräytyy aiemman kokemuksesi perusteella, ja työkohteena ovat uudis-, huolto- ja saneerauskohteet.

Sinulta toivomme vähintään vuoden kokemusta sähköasentajan töistä sekä kykyä suoriutua perustason sähkötöistä itsenäisesti. Osaat myös tehdä vianselvitykset erilaisissa kohteissa ja ammattikorttisi ovat voimassa. Työskentelet huolellisesti ja olet aidosti kiinnostunut alasta. Omaat B-luokan ajokortin ja katsomme mahdollisuuden käyttää omaa autoa eduksesi. 

Tarjoamme pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Kauttamme pääset monipuolisiin työtehtäviin sekä kehittymään alan huipputekijäksi!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvälle tekijälle on tarjolla töitä pitkäksi aikaa.

Palkkaus perustuu osaamiseesi ja kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kuulostaako omalta? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti