Skip to main content

Sähköasentaja

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit sytyttää intohimosi sähköasennuksiin? Etsimme asiakkaallemme innostunutta ja ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Kokkolan alueelle. 

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset sähkölaitteiden asennukset ja muut räätälöidyt laiteasennukset sekä korjaustyöt.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa ammattikoulutusta. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat oppia uusia asioita. Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme sinulta myös tarkkaa työskentelytapaa ja huolellisuutta. Aikaisempi työkokemus sähköasentajan tehtävissä katsotaan eduksi.   

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vakituisen päivätyön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi alalla. Saat ympärillesi dynaamisen ja asiantuntevan tiimin sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 

Kiinnostuitko? 

Jos olet valmis syttymään uusiin sähköisiin seikkailuihin, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja

Keski-Pohjanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti