Skip to main content

Sähköasentaja huolto- ja ylläpitotöihin

Sähkön ammattilainen! Haluatko olla mukana luomassa kestävästi rakennettua ympäristöä ja edistää kiinteistöjen vihreää siirtymää? Viihtyisitkö rennossa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt sähköasentajaa huoltotöihin meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Ouluun.

Tarjolla on täydellinen tehtävä sähkön huoltoasentajalle, joka haluaa päästä toimimaan monipuolisissa kohteissa, ja joka nauttii liikkuvasta työstä.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

- Sähköpuolen huolto- ja ylläpitotyöt kiinteistöjen parissa

- Pienet tilamuutokset

- Asiakaskohteemme ovat varsin monipuoliset; huollat esimerkiksi liikekiinteistöjä sekä julkisia rakennuksia kuten terveysasemia - ja paljon muita!

Tiimiimme kuuluu n. 15 sähkön ja talotekniikan ammattilaista. Työ on liikkuvaa Oulun seudulla. Työajat ovat tyypillisesti arkisin klo 7.00-15.30.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

- Aikaisempaa kokemusta sähköalan huoltotöistä

- Ongelmanratkaisukykyä ja päätöksentekokykyä asennustyössä

- Otat asiakkaan huomioon toimiessasi heidän tiloissa

- Suhtaudut työturvallisuuteen asiallisesti

- B-ajokortti ja tarvittavat työkortit

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Pinja, Juho tai Minerva. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 26.5., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin huoltopäällikkö Teuvo Liedes; [email protected] tai 050 5601575. Parhaiten tavoitat Teuvon iltapäivisin.

Caverion Suomi Oy

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Vuonna 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Assemblin Caverion Group työllistää lähes 22 000 ammattilaista, jotka jakavat intohimon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Olemme myös yksi Suomen suurimmista työnantajayrityksistä. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta!

www.caverion.fi @CaverionSuomi

www.assemblincaverion.fi

#Caverion #BuildingPerformance #Energiaviisaus

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Caverionin huoltopäällikkö Teuvo Liedes; [email protected] tai 050 5601575. Parhaiten tavoitat Teuvon iltapäivisin.
Työpaikan osoite: Paulaharjuntie 20, Oulu, 90530 Oulu
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 26.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/90dc1b77-7...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 13:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 90dc1b77-75d2-4367-958e-45ed7b642e79

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Caverion vaikuttavuus

Caverion synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Caverion synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caverion

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caverion Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti