Skip to main content

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa (AMK) vastaamaan Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön Lammen asuntojen sairaanhoidollisista vastuista, sairauksien ennaltaehkäisystä, sekä turvallisen lääkehoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Sairaanhoitajan työ sisältää myös ohjaajan tehtäviä ja vastuita: asiakkaiden arjen toimintojen turvaaminen, sekä yhdenvertaisuuden ja itsemääräämisoikeuden toteutuminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Työn alkamisajankohdasta voidaan sopia yhdessä.

Priorisoimme työvuorosuunnittelussa joustavuuden sekä mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja työntekijän on mahdollista sopia sekä työaikapankin käytöstä että pitkistä päivistä. Pidämme arvossa koulutus- ja kehittämismyönteisyyttämme: järjestämme työtehtävässä suoriutumisen tueksi monipuolisen perehdytyksen, sekä erilaisia kattavia sisäisiä koulutuksia, esimerkiksi AVEKKI-, IMO- ja autismikoulutusta. Työsuhde-etuina tarjoamme laajat työterveyshuollon palvelut, koulutustyöryhmämme koordinoimat erilaiset koulutukset, työvaaterahan 300e / vuosi, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun 200e / vuosi. Työsuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti (G22D). Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Jos etsit merkityksellistä työtä kehittämismyönteisessä ja asiakaslähtöisesti resursoidussa ympäristössä, ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Voit hakea tehtävää helposti ja suoraan myös hakulomakkeellamme osoitteessa: https://www.ksvs.fi/rekrytointi. Hakuaika on 2.6.2024 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Lammen asuntojen yksikönjohtaja Katariina Vepsäläinen, p. 050 400 3013 tai [email protected]. Lisätietoa meistä löydät myös kotisivuiltamme www.ksvs.fi. Huomioimme työnhaussa myös alan opiskelijat (opintorekisteri yli 140 op).

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on koulutusmyönteinen ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa, yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja, sekä koulutus- ja konsultaatiopalveluita. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti. Työllistämme yli 150 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.
tai 3-vuorotyö

Yhteystiedot: [email protected]
Katariina Vepsäläinen, 050 400 3013, [email protected]
Työpaikan osoite: Lampikuja 6, 41160 Tikkakoski
Palkkaus: yks. sosiaalipalvelualan TES (G22D)
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/7a39543e-e...
Ilmoitus jätetty: 08.05.2024 10:04
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7a39543e-eb9a-43e3-ad62-a2f2e7301fa3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti