Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hoitajapalvelut, Helsinki

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä.

Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme sairaanhoitajia Helsinkiin keikkatyöhön sekä lyhyisiin sijaisuuksiin asiakkuuden kotihoitoon ja asumispalveluihin.

Mitä työ Hoitajapalveluissa pitää sisällään?

Terveystalo tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluita hyvinvointialueille ja yksityisille yrityksille lyhytaikaiseen sekä pitkäaikaiseen tarpeeseen. Terveystalon Henkilöstöpalveluissa räätälöimme sinulle sopivan työkokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi pidemmän työkokonaisuuden yhdessä toimipaikassa, viikoittaisia vakiovuoroja tietyissä toimipisteissä tai satunnaisia keikkavuoroja silloin, kun sinulle sopii. Kauttamme voit tehdä töitä esimerkiksi tehostetun palveluasumisen yksiköissä sekä kotihoidossa. Tarjoamme sinulle aina omiin ammatillisiin kiinnostuksenkohteisiisi ja omiin kehitystavoitteiseesi sopivaa työkokonaisuutta.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan yhteyshenkilön, joka on apunasi kaikissa tilanteissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sairaanhoitajan pätevyys
  • Apotti-osaaminen
  • Lääkeluvat on voimassa (sis. LOP, PKV, ROK, KIPU 1, PSYK 1 ja 2). Voit myös halutessasi suorittaa teoriaosuudet kauttamme ennen aloitusta
  • Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Oma rokotussuoja kunnossa
  • Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.05.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään aluekoordinaattori Pauliina Pöyhönen ([email protected]).

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti