Skip to main content

Sairaanhoitaja, Kotiutumisen tuen tiimi

Haemme sairaanhoitajan sijaista ajanjaksolle 20.5.2024-31.12.2024 Kotiutumisen tuen tiimiin Seinäjoelle. Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta?

Haemme sairaanhoitajan sijaista ajanjaksolle 20.5.2024-31.12.2024 Kotiutumisen tuen tiimiin Seinäjoelle. Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Kotiutumisen tuen tiimi on moniammatillinen tiimi, missä työskentelee sairaanhoitajien lisäksi palvelukoordinaattori, geronomi, lähihoitajia ja fysioterapeutteja. Kotiutumisen tuen tiimi vastaa Seinäjoen alueella kotiin annettavien palveluiden piiriin tulevien uusien asiakkaiden ensimmäisten viikkojen hoidosta ja hoivasta, asiakkaan toimintakyvyn ja palvelutarpeen arvioinnista sekä asiakkaan kuntouttamisesta ja toimintakyvyn vahvistamisesta. Osa asiakkaista siirtyy kotiutumisen tuen tiimin jakson jälkeen kotihoidon palveluiden piiriin, osa asiakkaista kuntoutuu siten, ettei päivittäisiä palveluja arviointijakson jälkeen tarvita.

Kelpoisuusehtona toimen sijaisuuteen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Valinnassa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta sekä kuntoutuksellisten menetelmien osaamista. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä kotihoitotyöstä. Työ on liikkuvaa ja oman auton käyttö on suotavaa.

Työ on kaksivuorotyötä. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa. Lääkelupa tulee olla suoritettuna tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen sijaisuuden vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava geronomi Terhi Hautaluoma

puh. 050 530 8820

Palvelualuejohtaja Johanna Koivuniemi

puh. 050 303 2049

Sähköpostit ovat muodossa [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti