Skip to main content

Sairaanhoitaja (lasten hoitokeskus, Sairaala Nova), vuorotteluvapaan sijaisuus

Vuorotteluvapaan sijaisuus lasten hoitokeskuksessa!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle lasten hoitokeskukseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen

SAIRAANHOITAJAA 13.5.- 8.11.2024 (tai sopimuksen mukaan)

Lasten Hoitokeskuksessa hoidamme niiden erikoisalojen lapsipotilaita, joiden lääkehoito, ohjaus, tutkimukset tai toimenpiteeseen valmistautuminen ja sen jälkeinen seuranta kestävät 30 minuutista koko päivään. Näiden erikoisalojen potilaiden kokonaishoidon varsinainen suunnittelu ja seuranta tapahtuvat ko. erikoisalan poliklinikalla. Lasten hoitokeskuksen tiloissa toimii myös lasten kirurgian poliklinikka.

Etsimme työhön tarttuvaa tiimityötä tekevää sairaanhoitajaa, voit olla myös vastavalmistunut. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi luemme suuntautumisen lasten hoitotyöhön tai aiemman työkokemuksen lasten hoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan ja mukavan työyhteisön. Meillä voit aina konsultoida toista ammattilaista!

Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana

tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, jolloin riittää 1 päivän työttömyys

tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias jolloin riittää yhden päivän työttömyys.

Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävä edellyttää ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.



Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Kirsi Tolvanen

palveluvastaava/osastonhoitaja

p. 014 269 2504

kirsi.tolvanen(at)hyvaks.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti