Skip to main content

Sairaanhoitaja Psykiatria

Kiinnostaisiko sinua tehdä mielenkiintoista ja vastuullista hoitotyötä psykiatrialla? Haemme sairaanhoitajaa mielialahäiriöpoliklinikalle vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkö on osa HUS psykiatrian Länsi-Uudenmaan linjaa ja toimipiste sijaitsee Lohjan sairaalan modernissa ja viihtyisässä L-siivessä. Työn voit aloittaa kesäkuun alusta tai sopimuksen mukaan, hakuaika 24.4-15.5.24.

Sairaanhoitajan työ mielialahäiriöpoliklinikallamme on itsenäistä vastaanottotyötä, jonka vuoksi tarpeellisia taitoja ovat psykiatrisen menetelmä- ja hoitotyön osaamisen lisäksi kyky itsenäiseen päätöksentekoon. Töitä tehdään tarvittaessa myös työparin ja moniammatillisen tiimin kanssa, joten yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat erityisen tärkeitä. Arvostamme näyttöön perustuvien menetelmien osaamista, kuten kognitiivisen viitekehyksen tuntemusta sekä kokemusta perheen ja muiden potilaan verkostojen kanssa työskentelystä. HUS tarjoaa koulutusta ja hyvät kehittymismahdollisuudet hoitajille.

Haluamme pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjoammekin alkutaipaleellesi kattavan, juuri sinun tarpeisiisi suunnitellun perehdytyksen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Käytössäsi on työkavereidesi ja esihenkilösi kollegiaalinen tuki.

Toivomme sinulta kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, mutta voit olla myös innostunut urasi alussa oleva hoitaja. Parhaillaan kehitämme toimintaamme esimerkiksi muodostamalla moniammatillisia osaamistiimejä näyttöön perustuvien hoitomuotojen ympärille. Toivomme löytävämme kyseiseen toimeen hoitajan, joka tukee omalla toiminnallaan hyvää yhteishenkeä ja toimivaa tiimityötä.

Kyseessä on päivätyö, jossa on mahdollista tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa (esim. 1 pvä/vko).

Tehtäväkohtainen palkka perustuu työn vaativuuden arviointiin ja malliryhmäsijoittumisessa huomioidaan osaamisesi ja alan työkokemuksesi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut.

Tervetuloa osaksi tiimiämme tekemään työtä, jolla on merkitys!  HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää kyseisestä tehtävästä, eli olethan meihin yhteydessä!

Osastonhoitaja Riitta Vallin, p. 050 444 0358

Ylihoitaja Anja Hottinen, p. 050 594 2618.

 

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Psykiatrian ammattilaiset tutkimme ja hoidamme mielenterveyshäiriöitä sekä psykiatrisia sairauksia HUSissa. Erikoisalojamme ovat esimerkiksi nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosisairaudet sekä oikeuspsykiatria, neuropsykiatria ja kehitysvammalääketiede, riippuvuuspsykiatria ja geropsykiatria. Vastaamme työnjakosopimusten mukaisesti myös eräiden erityisryhmien tutkimuksesta ja hoidosta. Näitä ovat esim. syömishäiriöt, sukupuoli-identiteetin tutkimukset, työkyvyn tutkimukset, unihäiriöt ja traumapsykiatria. Avohoidon yksikkömme ja vuodeosastomme sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella. Kehitysvammapsykiatrian osastomme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

Hae ennen 15.05.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
Lohja
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti