Skip to main content

Sairaanhoitaja (varahenkilöstö, avosairaanhoito, Jyväskylä)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme uuteen Varahenkilöstö -yksikköön osaajia avosairaanhoidon vastaanottopalveluihin

SAIRAANHOITAJIA

Varahenkilöt ovat arjen sankareita, jotka ovat turvaamassa avosairaanhoidon vastaanottopalveluiden toimintaa äkillisissä poissaoloissa. Nyt haemme kahta uuden oppimisesta kiinnostunutta tekijää avosairaanhoidon varahenkilöiksi. Pääset tehtävässä perehtymisen ja oppimisen myötä työskentelemään avosairaanhoidon vastaanotoilla.

Avosairaanhoidon varahenkilöstön sairaanhoitajan työtehtäviin terveysasemalla kuuluu hoidon tarpeen arviointi ja palveluohjaus puhelimessa, tarkkailu- ja päivystyspotilaiden hoitaminen sekä itsenäisen hoitajavastaanoton pitäminen. Työ on itsenäistä päivätyötä.

Etsimme ammattitaitoista ja työstään innostunutta sairaanhoitajaa. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Varahenkilöstö tarjoaa osaavaa hoitohenkilöstöä Kyllön, Sampoharjun, Palokan ja Novan terveysasemille lyhytaikaisiin poissaoloihin. Tehtävä edellyttää liikkumista työpisteiden välillä, joten tehtävä vaati auton käyttömahdollisuuden. Tehtävässä on mahdollisuus yksittäisiin etätyöpäiviin.

Sairaanhoitajan työ varahenkilöstössä on monipuolista ja sopii erittäin hyvin henkilölle, joka kaipaa vaihtelua työpäiviin. Varahenkilöstössä sinun on mahdollista kehittyä laaja-alaiseksi osaajaksi. Vaikka varahenkilön tehtävänkuva voi olla laaja, ei sinun tarvitse olla moniosaaja. Perehdytys suunnitellaan tavoitteellisesti ja kattavasti osaamisesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Jos oman osaamisesi kehittäminen on sinulle tärkeää, varahenkilöstössä on siihen loistavat mahdollisuudet! varahenkilöstön osaamista arvostetaan niin kentällä kollegoiden, kuin esihenkilöidenkin taholta. Olemme uusi, osaava, nykyaikainen ja kehittyvä yksikkö, jossa työskentelee hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.

Työtehtävässä menestyminen vaatii kehittämismyönteistä ja itsenäistä työotetta. Työ on vastuullista ja siinä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.

Mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää työstä tai työtehtävästä, niin soita tai laita viestiä Tiinalle. Odotan yhteydenottoasi.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tiina Sellman, palveluvastaava

Puh. 014 269 4964 / 050 475 3383

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti