Skip to main content

Sairaanhoitajan kesäsijaisuus, Ranua

Sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä Ranuan akuutti- ja kuntoutusosastolla

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella on haettavana Ranuan akuutti- ja kuntoutusosastolla

Sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä, 3.6.2024-1.9.2024

Tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti eri ikäisten, erilaisia sairauksia sairastavien potilaiden hoitotyö yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa, hoidon tarpeen arviointia ja sairaanhoitajan ilta- ja viikonlopun päivystysvastaanottoa sekä kuntouttava työote kaikessa potilastyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisterissä. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työ on jaksotyötä, vuorotyöluonteista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Koeaika 1kk.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 31.5.2024 klo 15:00 saakka. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valintapäätökset heti sopivien hakijoiden löytyessä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa sairaanhoitaja, osastonhoitaja Emilia Petäjäjärvi. P. 0408670270. [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti