Skip to main content

Sairaanhoitajia opetussaliin perehdyttäjiksi

Kiinnostaisiko sinua päivätyö leikkausosastolla opetussalissa? Oletko kokenut sairaanhoitaja, joka haluaa jakaa osaamistaan myös muille? Etsimme anestesia- ja leikkaushoitotyön osaajia Siltasairaalan anestesia- ja leikkausosastolle opetussaliin. 

Tehtävänäsi on osallistua anestesia- ja leikkaushoitotyön opetusalitoimintaan ja jakaa osaamistasi sekä kokemustasi uransa alussa oleville hoitajille. Autat heitä kehittymään ja vahvistamaan ammatillista osaamistaan. Leikkausosaston opetushoitajat ovat mukana tukemassa opetussalin toimintaa.  

Siltasairaalan anestesia- ja leikkausosastolla hoidetaan ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian sekä neurokirurgian potilaita. Toiminta on vahvasti päivystyksellistä. Haluamme opetussalitoiminnalla antaa uransa alussa oleville hoitajille turvallisen ja rauhallisen ympäristön opetella anestesia-, heräämö- ja leikkaushoitotyötä kokeneen kollegan opastuksella. Siksi opetussalissa kiinnitetään huomiota potilasvalintaan ja erikoisaloihin, jotta perehtyjän osaaminen kehittyy optimaalisesti.

Opetussalitoiminta on uutta toimintaa, jonka kehittämiseen pääset mukaan. Työn aloitus sovitaan yksilöllisesti. Opetussalitoimintaa järjestetään leikkausosastolle perehtyvien työntekijöiden tarpeiden mukaisesti. Muuna aikana työskentelet osana leikkausosaston henkilöstöä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä sinulla on vapaat viikonloput ja saat mahdollisuuden vaikuttaa työvuorojärjestelyihin autonomista työvuorosuunnittelua hyödyntäen. Sinulla on mahdollisuus myös tehdä osa-aikaista työtä. Esihenkilötiimi on kannustava ja helposti lähestyttävä.

Lisäksi tarjoamme sinulle 

  • Epassin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun 
  • maksuttomat poliklinikkakäynnit 
  • työsuhde- ja loma-asuntojen vuokrauspalvelut 
  • edullisen kuntosalin 
  • tuetun työpaikkaruokailun
  • säännölliset osaston sisäiset osastotunnit

Tiesithän myös, että meillä voit saada jopa 38 lomapäivää vuodessa!

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on vahvaa kokemusta leikkausosastolla työskentelystä ja haluat opettaa sekä ohjata uransa alussa olevia kollegoitasi. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut jakamaan kokemustasi ja osaamistasi. Toivomme myös, että osaat luoda ilmapiirin, jossa on turvallista kysyä ja vahvistaa osaamistaan.

Lisäksi arvostamme 

  • pedagogista osaamista tai koulutusta,
  • kiinnostusta kehittää hoitotyön osaamista leikkausosastolla sekä 
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. 

Opetus tapahtuu suomen kielellä. Eduksesi katsotaan englannin kielen taito.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Palkka 

Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan, jolloin peruspalkka on 2 990,56 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät. Palkka kehittyy työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti osaamisen ja vastuiden mukaan.  

Tehtävän tiedot 

Tehtävän aloitus: 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan myöhemmin.  

Tehtävän kesto: vakituinen 

Koeaika: Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.  

Työaika: Työ on pääsääntöisesti päivätyötä mahdollisesti sisältäen myös vuorotyötä. 

Työpaikkojen määrä: 4 

Kiinnostuitko? Hienoa – hakemuksen täyttäminen on helppoa! 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten toimithan ripeästi. 

HUSissa olet elämäntyössä!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä: 

Osastonhoitaja Laura Arajärvi, [email protected], p. 050 427 2421

Osastonhoitaja Arja Räsänen, [email protected], p. 050 427 0380

Osastonhoitaja Laura Sulin, [email protected], p. 050 427 0012

Ylihoitaja Satu Poikajärvi, [email protected], p.050 427 2256

Lisätietoja rekrytointiprosessista: 

Rekrytoija Sara Immonen, [email protected], p. 040 480 2091

 

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me 2 500 Leikkaus- ja tehohoitokeskuksen ammattilaista työskentelemme erikoissairaanhoidon ytimessä. Vastaamme leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, aikuisten tehohoidosta ja välinehuollosta. Joukkoomme kuuluu perioperatiivisen hoitotyön ja tehohoitotyön ammattilaisia, anestesialääkäreitä ja välinehuoltajia. Toimimme useissa sairaaloissa ja välinehuollon yksiköissä Uudellamaalla.

Hae ennen 29.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitajia opetussaliin perehdyttäjiksi

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti