Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sales Manager

Haemme nyt asiakkaallemme Datapartner Oy:lle Porvooseen Sales Manageria vahvistamaan heidän myyntitiimiänsä.  

Työtehtävät

Tehtäväsi painottuu aluksi aktiiviseen asiakaskontaktointiin ja uusasiakashankintaan. Työhösi kuuluu myös olemassa olevien asiakkaiden asiakassuhteesta huolehtimista, liidien käsittelyä asiakastukea ja asiakkaiden kouluttamista. Myöhemmin työkuvasi voi laajentua myös asiakkaiden konsultoimiseen. Jokainen päiväsi sisältää vaihdellen näitä työtehtäviä.

Mikäli sinulta löytyy markkinointiosaamista tai paloa markkinointia kohtaan, pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointikampanjoita osaamisesi mukaan joko kevyemmin työvälinein tai maksetun mainonnan keinon (kuten Google Ads).

Ensisijaisena myyntialueena toimii Suomi, mutta teet ajoittain myös kansainvälistä myyntiä ja asiakastyöskentelyä. Työ tehdään pääsääntöisesti Porvoon toimistolta käsin, mutta satunnainen etätyöskentely on roolissa mahdollista ja usein asiakastapaamiset hoidetaan etäyhteyksin.

Toivomme sinulta:

  • Vahvaa Excel- osaamista
  • Analyyttista työotetta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta: KTM, MBA, eMBA, merkonomi, tradenomi tai muu vastaava
  • Aikaisempaa työkokemusta myynti- tai talouspuolelta 
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus markkinointikampanjoiden tuottamisesta tai kiinnostus markkinointia ja maksettua mainontaa kohtaan (kuten Google Ads)
  • Ruotsin kielen hyvä osaaminen
  • Mahdollisuus käyttää omaa autoa

Erityisesti arvostamme innokasta ja uteliasta sekä sinnikästä ja tavoitteellisesta työstä nauttivaa tekijää. Positiivisella ja rohkealla otteella tulet varmasti menestymään!

Datapartner tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn kansainvälisellä näkökulmalla
  • Joustavan työympäristön
  • Ammattitaitoisen ja positiivisen tiimin tuen
  • Tilaisuuden hyödyntää omia vahvuuksiasi
  • Mahdollisuuden kehittyä myynnin sekä kouluttamisen ammattilaisena

Kuukausiansiosi muodostuvat pohjapalkasta ja provisiosta (10 %). Tehtävän pohjapalkkataso on vastavalmistuneen/lyhyemmän työkokemuksen omaavan henkilön kohdalla 2 200–2 400 €/kk luokkaa ja pidemmän työuran omaavan henkilön kohdalla 3 600–4 000 €/kk luokkaa, suhteutettuna osaamiseesi ja aiempaan työkokemukseesi. Laitathan hakemukseesi henkilökohtaisen palkkatoiveesi, jotta voimme keskustella palkkauksesta avoimesti.

Lisätiedot

Jos tämä sai sinut innostumaan, niin lähetä hakemuksesi CV:n tai LinkedIn profiilin sekä palkkatoiveineen kera pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kysymyksiisi vastaa Datapartnerin rekrytointikumppanit Poolialta: Janette Andersson (020 7290 839 tai [email protected]) ja Maria Kostenko (020 7290 847 tai [email protected]).

Datapartner Oy

DataPartner Oy on suomalainen vuonna 1987 perustettu perheyritys, joka kehittää ja myy taloussuunnitteluohjelmistoja. Yritys tarjoaa myös ohjelmiin liittyviä koulutus- ja konsultointipalveluita. Päätuote, Invest for Excel®, ohjelma investointilaskelmiin, liiketoiminnan suunnitteluun tai arvonmääritykseen, kannattavuusanalyysi antaa tuloksen nopeasti, ja sitä käyttää noin 1950 organisaatiota 64 maassa.

DataPartnerin pääkonttori on Porvoossa, jossa se työllistää 7 henkilöä. Yhtiöllä on tytäryhtiö Ruotsissa ja yli 30 paikallista edustajaa eri maissa. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Manager

Porvoo
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti