Skip to main content

Salin vuoropäällikkö, Morton Varkaus, Horeca24

Ensimmäinen Morton avattiin pienelle Rautalammin kylälle vuonna 2010. Nykyään Mortoneita on seitsemän, joista yksi toimii ympäri vuoden ja loput kuusi kesäaikaan eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jokainen ravintola on uniikki eikä kahta samanlaista ole. Morttonissa on aina uskottu, että parhaat tarinat alkavat yhteisen pöydän äärestä. Parhaat palkinnot ovat tulleet paitsi kaupungin parhaasta burgerista ja terassista, myös siitä, että tutut asiakkaat ja työntekijät palaavat Mortoniin aina uudelleen ja uudelleen. 

Nyt etsimme konttiravintola Morton Varkauteen SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ tulevaksi kesäksi 2024!

*** 

Mortonin tärkeimmät arvot eli ihmiset, aitous, välittäminen, tinkimättömyys ja seikkailu. Salin vuoropäällikkönä sinulla on keskeinen rooli näiden arvojen toteutumisessa käytännön arjessa. 

Salin vuoropäällikkönä työskentelet ravintolapäällikön alaisuudessa, tiiviissä yhteistyössä muiden vuoropäälliköiden kanssa. Johdat ja organisoit tarjoilijoiden toimintaa käytännössä, sekä autat työkavereitasi kehittymään ja perehdytät uudet tekijät työhönsä. Hoidat tukkutilauksia ja pidät huolta raaka-aineiden varastokierrosta yhdessä ravintolapäällikön ja keittiön vuoropäällikön kanssa. 

Tiedät miten valtava merkitys työlläsi on asiakaskokemuksen kannalta. Pidät huolta, että palvelumme on yhtä kehuttua myös jatkossa.

***

Millaista tekijää etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on…

  • Useamman vuoden vahvaa kokemusta ravintolatyöstä.
  • Halua johtaa ihmisiä ja halua kehittyä johtajana. Me tarjoamme tukemme kehittymisellesi ja valmennamme sinua johtajana.
  • Kokemusta kiireisestä sesonkityöstä, sekä kykyä pitää paketti kasassa ja tunnelma rentona myös kiireen keskellä. 
  • Mahdollisuus sitoutua työhön koko kesän ajaksi, toukokuun alusta elokuunloppuun.
  • Hygieniapassi, anniskelupassi ja voimassaoleva salmonellatodistus.

*** 

Entä mitä tarjoamme sinulle?

  • Kesätyön, jossa työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle
  • Työsopimuksen, jossa työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 112,5h/3vko. 
  • Sopimuspalkkauksen, jossa aiempi kokemuksesi, osaamisesi ja työmatkasi huomioidaan eduksesi.
  • Täyden tuen työsuhdeasioissa sekä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan. 

*** 

Me haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 14.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2024 ja työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Niina Kesti
[email protected]
puh. 0503202464

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
 
Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti