Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Saneeraustimpuri

Etsimme ammattitaitoista ja kokenutta saneeraustimpuria Jyväskylän alueelle!

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset saneeraus- ja korjausrakentamisen tehtävät erilaisissa kohteissa, kuten asuntojen, toimistojen ja julkisten tilojen remontit. Olet vastuussa muun muassa rakenteiden purkutöistä, uusien rakenteiden rakentamisesta, pintakäsittelyistä sekä muista saneeraukseen liittyvistä töistä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia osana tiimiä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta saneeraustimpurin työstä. Lisäksi arvostamme erityisesti tarkkaa ja laadukasta työnjälkeä, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti ovat välttämättömiä. Omien työkalujen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja mukavan työympäristön.

Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti. Hakeminen tapahtuu nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa
Tapio Korhonen, puh. 050 444 4426 / [email protected]

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapio Korhonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Saneeraustimpuri

Sihti
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Äänekoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti