Skip to main content

Kokenut Full-stack Developer K-Työvälineet -tiimiin K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 01.12.2023
Hakuaika päättyy: 29.02.2024

Vahvistamme K-ryhmän ohjelmistokehitystiimejä palkkaamalla sisäisiä ohjelmistokehittäjiä useisiin Keskon ketteriin softakehitystiimeihin päivittäistavarakaupan, rakentamisen ja talotekniikan sekä autokaupan liiketoimintoihin. Lue lisää meistä: Digitaalinen kehitys ja IT (kesko.fi)

Tunnetko intoa ja paloa merkityksellisten päivittäistavaraliiketoiminnan ongelmien ratkaisuun teknologian avulla? Oletko valmis haastamaan itseäsi ja kehittymään vähittäiskaupan liiketoiminnan aallonharjalla teknologiakehityksessä sekä kasvattamaan omaa sisäistä sovelluskehitysosaamistamme?

Etsimme kokenutta Full-stack kehittäjää kaupan sovelluskehitystiimiin, jolla on intohimo kehittää ja helpottaa kauppojen arkea moderneilla datapohjaisilla teknologiaratkaisuilla. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä dynaamiseen ja innovatiiviseen organisaatioomme, joka tarjoaa maailmanluokan aitiopaikan datalähtöisen sovelluskehityksen haastaviin ja palkitseviin kehityskokonaisuuksiin vähittäiskaupan liiketoiminnan ytimessä.

Kehitämme yhdessä kaupan henkilökunnan kanssa kaupan arkea helpottavia innovatiivisia sovellusratkaisuja ja toimintamalleja. Hyödynnämme kehityksessä entistä vahvemmin dataa, analytiikkaa ja tekoälyä. Kaupan sovelluskehitystiimin kehittämiä työvälineitä ja niiden tuottamaa tietoa käytetään tuhannen kahdensadan K-ruokakaupan myynnin kehittämisessä sekä liiketoimintapäätösten teossa dataan pohjautuen. Lisäksi työvälineiden tuottamaa tietoa hyödynnetään niin kivijalassa kuin digitaalisissa kanavissa asiakasrajapinnassa. Tiimin tehtävänä on tukea useita eri käyttötarkoitukseen kehitettyjä liiketoimintasovelluksia ja niihin liittyvää datan prosessointia. Tämä Devops-tiimi vastaa kokonaisuuden laadusta, sekä kehittää ja ylläpitää palveluitaan pilviympäristöissä.

Roolista

Full-stack kehittäjänä olet osa liiketoiminnan kehitystiimiä luoden uusia liiketoimintakyvykkyyksiä yhdessä liiketoiminnan ja käyttäjien kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Ratkot liiketoimintalogiikkaan, datavirtoihin ja tekniseen ratkaisuun liittyviä haasteita kehittämällä palvelun API rajapintoja ja taustapalveluita. Tunnet ylpeyttä ohjelmiston korkeasta laadusta, joten ylläpidät myös kattavaa testiautomaatiota sekä setuppaat tarvittaessa infraa. Odotamme lisäksi, että sisäisenä kehittäjänä olet kiinnostunut luomaan Keskon kehittäjäkokemusta ja tuomaan keskusteluun omat ajatuksesi palvelun teknisestä roadmapista tulevaisuudessa.

Pääasialliset teknologiamme ovat: React, NodeJS, Typescript, Azure, GraphQL, Azure Data Factory ja Databrics

Miksi meille?

Tule tekemään työtä, jossa voit vaikuttaa merkittävästi reilun tuhannen K-ruokakaupan henkilöstön ja miljoonien kuluttaja-asiakkaiden arkeen palveluitamme kehittämällä. Tarjoamme hienon tilaisuuden luoda ja ottaa omistajuutta teknisestä visiosta, lisäksi pääset olemaan mukana vauhdikkaasti liikkuvan liiketoiminta-alueen kehityksessä.

 • Pääset työskentelemään mielenkiintoisten ratkaisujen parissa - työsi tulokset helpottavat kaupan arkea ja mahdollistavat osaltaan ensiluokkaisen asiakaskokemuksen luomisen kaupoissa.
 • Eri käyttäjäryhmille suunnatut käyttöliittymät ja runsaasti datan prosessointia sisältävät tekniset ratkaisut tarjoavat oppimismahdollisuuksia kokeneillekin kehittäjille.
 • K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa.
 • Ison yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet, päätoimialueitamme päivittäistavarakaupan lisäksi ovat rakentaminen & talotekniikka sekä autokauppa

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, erilaisten tuotteiden parissa ja asiakkaiden tarpeisiin.

Etsimme Full-stack kehittäjän rooliin osaajaa, jolla on

 • Vähintään viiden vuoden työkokemus softakehittämisestä Reactilla, Typescriptilla ja NodeJS:llä pilviympäristössä
 • Kokemusta vähittäiskaupan ratkaisujen menestyksekkäästä kehittämisestä
 • Kokemusta testiautomaatiosta ja ylläpitotehtävistä
 • Palava halu kehittää osaamistaan monipuolisesti, sekä rakentaa ja ylläpitää laadukasta softaa
 • Loistavat tiimityötaidot

Full-stack kehittäjän roolissa pääset loistamaan parhaiten, mikäli

 • Olet tottunut kommunikoimaan eri rooleissa toimivien henkilöiden kanssa
 • Olet kehittänyt webbipalveluita ja digitaalisia sovelluksia
 • Sinulla on käytännön kokemusta dataprosessien kehittämisestä Azure ympäristössä ja/tai laaja ymmärrys vähittäiskaupan prosesseista
 • Omaat soveltuvan koulutuksen - esim. korkeakoulututkinnon, jonka pääaineena on informaatioteknologia, ohjelmistokehitys tai web ohjelmointi.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä etuja tarjoamme

 • Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.
 • Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
 • Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa (Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Me K:ssa uskomme monimuotoisten ja motivoituneiden tiimien voimaan, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme kannustavan ja osallistavan työympäristön. Työskentelemme hybridimallissa ja pidämme myös tiimiaikaa toimistolla tärkeänä osana tiimityötä. K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Jos sinulta löytyy intohimoa jatkuvaan oppimiseen, ja sinulla on timanttiset tiimityötaidot, viihdyt varmasti Full-Stack kehittäjänä meidän tiimissä!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tiimissä työskentelystä antaa kehitystiimin Development Lead Emilia Storås, puh +358 40 5531492. Emilian tavoitat parhaiten tiistaista torstaihin klo 15-16 (tai voit laittaa myös viestiä!).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.02.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme position heti kun löydämme sopivan ehdokkaan.

Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkua.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokenut Full-stack Developer K-Työvälineet -tiimiin K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti