Skip to main content

Siivooja

Haemme asiakasyrityksillemme siivoojia.

Töitä on tarjolla porrassiivoojille sekä koti- ja yrityssiivoojille.

Porrassiivoojan työssäsi huolehdit taloyhtiöiden rappujen sekä yleistilojen puhtaudesta. Porrassiivouksen lisäksi työhön voi kuulua osaamisesi mukaan muidenkin kohteiden siivousta. Työ soveltuu hyvin itsenäisestä työstä nauttivalle sekä vastuuntuntoiselle tekijälle. Työssä pääset näkemään heti oman kätesi jäljen. 

Koti- ja yrityssiivouksissa tehtävänäsi on siivota ennalta sovituissa vaihtelevissa kohteissa joissa asiakkaat voivat olla paikan päällä. Työssäsi tarvitset palvelualtiutta ja kommunikointitaitoja. Työ sopii hyvin itsenäiselle työskentelijälle jolla on asiakaspalvelutaitoja.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä jos asenne on kohdallaan.

Tässä olisi oiva tilaisuus työllistyä esimerkiksi välivuotta viettävälle opiskelijalle tai muutoin työtä etsivälle tekijälle.

Taustallesi saat ammattitaitoisen tiimin ja mukavan työyhteisön. Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Juulia Pulkkinen 0406688206 tai [email protected]

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti