Skip to main content

Siivoojia Päijät-Hämeen alueelle!

Haemme siivoojia usealle asiakkaalle eri pituisiin työsuhteisiin.

Haemme Lahden alueelle siivoojia!

Tarjolla on monipuolisia siivous alan tehtäviä kuten koti, - porras,- ja toimitilasiivous. Kohteena mm. hotellit, kaupat, asunnot, toimistot ja erilaiset toimitilat, riippuen toimipisteestä. Tehtäviin vaaditaan aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan ja halu oppia!

Työn pituus ja kesto ovat sovittavissa joustavasti, oman elämäntilanteesi mukaan. Työtä on tarjolla niin osa-aikaisesti kuin täysipäiväisesti, riippuen toimipisteestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus pohjautuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen. Mainitse hakemuksessa, minkä tyyppisen siivouksen parissa haluat työskennellä ja aikaisempi työkokemus siivouksen parista. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli sinulta löytyy B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa verkkosivuillamme www.amiko.fi, haastattelemme jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia Päijät-Hämeen alueelle!

Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti