Skip to main content

Siivouksen palveluesihenkilö pääkaupunkiseudulle

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Haemme nyt siivouksen PALVELUESIHENKILÖÄ pääkaupunkiseudulle.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta edellytämme joustavuutta tarvittaessa työaikojen suhteen. Asiakkuudet sijaitsevat pääasiassa Helsingin keskustassa osa Vantaalla.
Palveluesihenkilönä vastaat nimettyjen asiakkuuksiemme siivouspalveluiden tuottamisesta, kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Toimit merkittävässä roolissa, seuraten palveluidemme toimitusvarmuutta ja laatua päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen operatiivisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa kehittäen ja syventäen asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan tuntemusta, tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko tai siivousalan erikoisammattitutkinto), sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista esihenkilötehtävistä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen puhdistus- ja siivouspalvelusta terveydenhuoltolaitoksissa. Etsimämme henkilö on tehokas organisoimaan ja pitää useat langat käsissään kiireenkin keskellä. Toimit liiketoimintalähtöisesti, seuraten tunnuslukuja ja toiminnan kannattavuutta aktiivisesti. Hallitset taloushallinnon perusteet ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Olet hyvä vuorovaikuttaja, palveluhenkinen ja haluat kehittyä työssäsi. Kannustat ja motivoit tiimiäsi saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Edellytämme tehtävään nuhteetonta taustaa ja tulemmekin teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joka hyväksyttynä on työsopimuksen edellytys.
Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän isossa kansainvälisessä organisaatiossa. Pääset työskentelemään nykyaikaisten ja tulevaisuuden siivous- ja työpaikkapalveluiden parissa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme, jossa myös sinun ammatillista kehittymistäsi tuetaan. Tule meille rakentamaa omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!
Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi pian tai viimeistään 5.5.2024 mennessä. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV:si. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Työpaikan osoite: Karvaamokuja 2, 00380 Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 09:52
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2415452c-2...
Ilmoitus jätetty: 22.04.2024 12:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2415452c-2f4d-46a2-b2b2-1612f0d468a1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

ISS Palvelut vaikuttavuus

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for ISS Palvelut

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko ISS Palvelut Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivouksen palveluesihenkilö pääkaupunkiseudulle

ISS Palvelut Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti