Skip to main content

Sosiaalialan ohjaaja

Sosiaalialan ohjaaja

Soma Hoivapalvelut Oy on pieni kotimainen yksityinen yritys, joka toiminut kehitysvammatyössä 2018 alkaen. Yrityksen toimintakenttään kuuluu Karhutorpan, erityislasten tehostetun palveluasumisen yksikön lisäksi, pieni työ- ja päivätoiminnan yksikkö kehitysvammaisille asiakkaille sekä kotiin vietävää apua.

Etsimme asiakkaamme Soma Hoivapalvelut Oy:n kanssa sosiaalialan ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimme kahta lähihoitajaa Soma Hoivapalveluille pitkäaikaiseen työsuhteeseen joustavalla aloituksella. Töitä tehdään 3-vuorotyönä ja työpäivät voivat sijoittua niin arkipäiville kuin viikonlopuille. 

Olethan reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka kohtaa ihmiset lämmöllä ja ammattitaidolla. Odotamme sinulta lähihoitajan tai vastaavaa ammattitutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Somalla pääset tekemään arvokasta työtä niin yksin kuin porukassa, jossa tarjotaan turvallinen ympäristö lapsille. Saat kannustavan työyhteisön ympärillesi, jossa kohdataan asiat tiiminä sekä ketään ei jätetä yksin. Pääset yhdessä muiden ohjaajien kanssa kehittämään toimintoja sekä muokkaamaan työympäristöä - täällä keskustelu on avointa sekä kannustavaa!   

Työpaikka sijaitsee Karhutorpassa, joka on erityislasten ja -nuorten asumisyksikkö Karhusaaren kaupunginosassa Itä-Helsingissä. Tarjolla niin pitkäaikaista asumista että intervalli- ja lyhytaikaishoitoa erityislapsille ja -nuorille. Asiakkaat ovat pääasiassa kehitysvammaisia, autismin kirjon tai muuten neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia ja nuoria. Tällä hetkellä Karhutorpassa on n. 40 asiakasta ikähaarukalta 4-17 vuoteen. Kolme heistä on vakituisia kun muiden ajanjaksot vaihtelevat vuorokaudesta kahteen viikkoon kuussa.

Mitä tarjoamme ja palkka:

Palkkausessa noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Aloitus heti / sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää rikostaustaote (laki lasten kanssa työskenteleville).

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Maiju Nikkilä

Palvelupäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti