Skip to main content

Sosiaalialan ohjaaja

Oletko vammaistyöstä kiinnostunut lähihoitaja tai alan opiskelija? Etsitkö merkityksellistä työtä koulutusmyönteisessä työympäristössä? Hae meille Keski-Suomen vammaispalvelusäätiöön ohjaajaksi.

Haemme nyt ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Lehtolan asunnoille Suolahteen 3.6.2024 - 31.12.2024 väliselle ajalle. Työn aloitusajankohta on sovittavissa. Työ asumispalveluyksiköissämme on monipuolista, sisältäen kehitysvammaisten ja autisminkirjon aikuisten aktiivista sekä yksilöllistä päivittäisten toimintojen ohjaustyötä, asiakaslähtöisellä henkilöstöresursoinnilla. Ohjaajan työnkuva mahdollistaa asiakkaidemme yhdenvertaisuuden sekä itsemääräämisoikeuden toteutumisen ja kehittämisen. Työskentely asumispalveluyksiköissämme on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työntekijän on mahdollista sopia työaikapankin käytöstä.

Priorisoimme työvuorosuunnittelussa joustavuuden sekä mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteen sovittamiseen. Pidämme arvossa koulutus- ja kehittämismyönteisyyttämme: järjestämme työtehtävässä suoriutumisen tueksi monipuolisen perehdytyksen, sekä erilaisia kattavia sisäisiä koulutuksia, esimerkiksi AVEKKI- ja autisminkirjon osaamisen koulutusta. IMO-, ja AVEKKI-työskentely ovat erityisosaamisalueitamme. Työsuhde-etuina tarjoamme monipuoliset työterveyspalvelumme, joustavan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (200e/v), sekä esimerkiksi kuukausittaisen työvaaterahan (300e/v). Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Katsomme eduksesi työkokemuksen sosiaali- ja terveysalalta sekä erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä. Palkkaus (G20C) ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on savuton työpaikka.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Voit hakea myös helposti täyttämällä rekrytointilomakkeen sivuillamme: https://www.ksvs.fi/rekrytointi. Haethan tehtävää 12.5.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Lehtolan asuntojen yksikönjohtaja Anu Nurminen, p. 050 471 9481 tai sähköpostitse [email protected].

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Yhteiskunnallisena vaikuttajana pidämme yllä keskustelua vammaisten henkilöiden tasa-arvoisesta asemasta ja osallisuudesta. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa sekä yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti.
tai 3-vuorotyö

Yhteystiedot: [email protected]
Anu Nurminen, 050 471 9481, [email protected].
Työpaikan osoite: Suojarinne 6, 44200 Suolahti
Palkkaus: yks. sosiaalipalvelualan TES (G20C)
Työ alkaa: 03.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/1bc39295-a...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 14:34
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1bc39295-a8e3-46a4-aa3f-c2f03c0f006d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti