Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, kuntouttava työtoiminta, Nastola

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme kuntouttavaan työtoimintaan sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Nastolan työpajalle 1.6.2024 - 31.12.2024 väliselle ajalle.

Työskentelyalueena toimii koko hyvinvointialue. Oma auton käyttö katsotaan eduksi.

Asiakkaamme ovat kuntouttavan työtoiminnan sekä sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaita. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palvelutarpeiden toteuttaminen ja henkilökohtainen tuki, ohjaus ja neuvonta moninaisissa, erilaissa palveluissa ja etuuksien hakemisessa sekä arkielämän sujumisessa.

Työhön liittyy verkosto- ja asiantuntijatyötä sekä toiminnan ja vaikuttavuuden arviointia ja asiakaskohtaista asiakkaan edistymisen arviointia ja raportointia. Työhön kuuluu myös ryhmätoiminnan toteuttamista erilaisille asiakasryhmille ja päivittäisorganisoinnista vastaamista sekä toiminnan kehittämistä yhteistyössä tiimin kanssa.

Sosiaalisen kuntoutuksen avulla vahvistetaan henkilön kykyä selviytyä arkipäivän toiminnoista sekä edistetään osallisuutta ja vuorovaikutussuhteita. Sosiaalista kuntoutusta toteutetaan yksilöllisenä tukena lähityönä ja ryhmämuotoisena toimintana. Yksilöllinen tuki sisältää esimerkiksi kotikäyntejä asiakkaiden luona tai tapaamisia muissa asiakkaiden tarpeen mukaisissa ympäristöissä. Työssä tehdään tiivistä yhteistyötä työikäisten asiakasohjauksen ja asiakkaiden verkostojen kanssa.

Työssä edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta työntekemisessä. Arvostamme myös asiakalähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Me tarjoamme

- osaavat ja kannustavat työkaverit

- perehdytyksen työhön

- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme sosionomi amk -koulutusta ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Terhi Kaukovuo

puh. 0440773085

[email protected]

Veera Numminen (29.4.2024 lähtien)

puh. 044 0187014

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti