Skip to main content

Sosiaalityöntekijä Aikuispsykiatria Kesätyö

Kiinnostaako Sinua tutustua psykiatrisen sosiaalityön mielenkiintoiseen maailmaan? Tule kesäsijaiseksi Porvoon aikuispsykiatriaan.

Psykiatriassa Porvoon linjan aikuispsykiatriassa on avoinna sosiaalityöntekijän kesäsijaisuus ajalla 1.7.-31.8. tai sopimuksen mukaan. Toimintayksiköt ovat kesän ajankohdan mukaan joko Porvoon sairaala tai Porvoon avohoidon poliklinikalla.

Sosiaalityöntekijä toimii erityistyöntekijänä moniammatillisessa tiimissä. Tehtävään kuuluvat muun muassa akuuttien tukitoimien, sosiaalietuuksien sekä palveluiden turvaaminen, kuntoutuksen arviointi sekä monialainen perhe- ja verkostotyö.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta terveyssosiaalityöstä sekä sosiaaliturvan, kuntoutus- ja palvelujärjestelmän tuntemusta.

Lähiohjaus ja perehdytys sovitetaan työntekijän tarpeita vastaavaksi ja konsultaatioapu on vain puhelinsoiton päässä. Porvoon linjan psykiatriassa työskentelee kolme aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijää sekä vastaava sosiaalityöntekijä.

Porvooseen liikennöi Helsingistä HUS-bussi.

Tehtävää täyttäessä huomioidaan myös hakijat, jotka voivat toimia sosiaalityön sijaisena sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on pätevälle 3503,80 € / kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijäopiskelija: Oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammatissa sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 12§ mukaisesti.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sosiaalityöntekijä Charlotta Sandström, p. 040 182 8074 tai [email protected]

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 09.06.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä Aikuispsykiatria Kesätyö

HUS
Porvoo
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti