Skip to main content

Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut, keskinen alue)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Aikuisten sosiaalipalvelujen tehtävänä on vastata aikuisasiakkaiden arjessa nouseviin tuen tarpeisiin elämänhallintaan, toimeentuloon, asumiseen, työhön tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Aikuisten sosiaalipalvelujen keskisen alueen moniammatillisessa tiimissä työskentelee mm. sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja sairaanhoitajia.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu sosiaalityön asiakasprosesseista; asiakkaan palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen sosiaalityö erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen parissa.

Sosiaalityöntekijänä ensisijainen työpisteesi virkasuhteen alkaessa on Jyväskylän keskustassa Hannikaisenkadun toimipisteellä. Osittainen etätyö on mahdollista.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen, työnohjauksen, joustavan etätyömahdollisuuden sekä ammattitaitoisen moniammatillisen työyhteisön ja esihenkilöiden tuen. Työ on itsenäistä ja voit vaikuttaa työpäiväsi sisältöön kalenteroinnilla. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta aikuisten parissa tehdystä sosiaalityöstä ja toimeentulotukityöstä sekä kokemusta verkostotyöstä. Odotamme sinulta joustavuutta, kehittämismyönteistä asennetta sekä kykyä itsenäiseen asiakastyöhön ja päätöksentekoon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä:

-

Minna Marjakangas, johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 542 4926

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti