Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun sosiaalityön- ja ohjauksen toimintayksikköön, jossa tehtävänäsi on toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lastensuojelussa Keskisellä alueella. Virka alkaa 15.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojelussa olemme sitoutuneita kehittämään toimintaedellytyksiä, joiden avulla lastensuojelun henkilöstön on mahdollista onnistua työssään. Haluamme, että lastensuojelun sosiaalityön tehtävät tarjoavat mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen sekä systeemisen lastensuojelun toimintaperiaatteiden mukaiseen ja kohtaavaan työskentelyyn. Etsimme nyt sosiaalityöntekijää mukaan tälle palkitsevalle matkalle, jolla kehitämme tulevaisuuden lastensuojelua, josta lapsi, nuori ja perheet saavat tarvitsemansa avun ja jossa työntekijöiden on aidosti hyvä olla.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan, monipuolisen ja merkityksellisen sosiaalityöntekijän viran innostavassa toimintaympäristössä. Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen toimintayksikössä henkilöstömme tukena toimii kussakin yksikössä lähiesihenkilönä toimiva johtava sosiaalityöntekijä sekä mittavan kokemuksen omaava ja lastensuojeluun erikoistunut johtavien sosiaalityöntekijöiden tiimi ja toimintayksikön esihenkilö. Keskisellä alueella lastensuojelun avohuollossa työntekijöiden tukena toimii kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää.

Kehitämme erityisesti työhön perehdytystä sekä mentoroinnin käyttöönottoa ja uutena työntekijänä toivotamme sinut erityisen lämpimästi tervetulleeksi tähän kehittämistyöhön. Henkilöstöllämme on mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen sekä työn tekemiseen joustavasti ja monipaikkaisesti etätyötä sekä liukuvaa työaikaa hyödyntäen.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi käytössäsi on ePassi, työterveyshuollon palvelut, TYKY-toimintaa ja Iloa työhön -tunnit.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti on 4300 €/kk. Työaika on 37,75 t/vk.

Lastensuojelussa teemme haastavaa ja arvokasta, mutta myös mainettaan mukavampaa työtä, jolla todellakin on merkitystä - tule kokemaan se itse!

Olisitko sinä uusi sosiaalityöntekijämme?

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Aikaisempi kokemus lastensuojelun tai perhesosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnä olevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Ennen virkavalinnan vahvistamista virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta (T-todistus) sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojelussa rakennamme toimintakulttuuria, joka perustuu luottamukseen, avoimuuteen, turvallisuuteen ja jokaisella olevan osaamisen arvostamiseen. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! Ota lisäksi rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää ennen hakemuksesi jättämistä.

Tule rakentamaan kanssamme hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Yhteystiedot: Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen toimintayksikkö
Johtava sosiaalityöntekijä
Katja Puustinen
[email protected]
puh. +358 44 461 0360

Johtava sosiaalityöntekijä
Sandra Koivistoinen
[email protected]
puh. +358 44 461 0276

Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4300 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.05.2024 09:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3c65a39e-c...
Ilmoitus jätetty: 30.04.2024 16:23
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3c65a39e-cd4c-4edc-a8bb-f015385cf85a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti