Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelu jälkihuolto, Salo

Avoinna jälkihuollon Sosiaalityöntekijän virka Lastensuojelun Jälkihuollossa Salossa.

Lastensuojelun jälkihuollon sosiaalityöntekijän työ on monipuolista ja vaatii laaja-alaista palvelukentän tuntemusta. Jälkihuollossa työkennellään systeemisen mallin mukaisesti ja tehdään tiivistä työparityötä yhdessä yksikön sosiaaliohjaajien sekä muiden palveluntuottajien kanssa. Sosiaalityöntekijät vastaavat erityisen tuen tarpeisten nuorten asiakkuuksista jälkihuollossa.

Työ edellyttää kykyä työparityöhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Virkaa on hoidettu tilapäisellä virkamääräyksellä 1.2.2023 lähtien. Vuoden 2024 alusta alkaen Turun jälkihuoltoyksiköstä on tullut keskitetty yksikkö, joka kattaa koko Varsinais-Suomen hyvinvointialueen jälkihuollon. Uudessa yksikössä työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 22 sosiaaliohjaajaa, kaksi vastaavaa ohjaajaa, kirjaajaohjaaja, kaksi toimistosihteeriä, johtava sosiaalityöntekijä ja palvelupäällikkö.

Työntekijöille on tarjolla säännöllinen työnohjaus sekä lakipalvelut tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Ilona Malo johtava sosiaalityöntekijä

[email protected]

Tytti Mäkinen jälkihuollon palvelupäällikkö

[email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti