Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Perhesosiaalityö, Lahti

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen 21.12.2024 asti lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön. Viran toimipaikka on palvelussuhteen alkaessa Lahden toimipisteessä.


Päijät-Hämeen hyvinvointialueella me arvostamme sosiaalityötä. Vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sote-keskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lastensuojelu oli ensimmäisenä sosiaalipalveluna Terveyskylässä ja myöskin siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Perhesosiaalityön sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeen arvioinnista ja mahdollisesta lastensuojelun tarpeen selvittämisestä sekä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Käsittelet tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.


Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän perhesosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme 7 % rekrytointilisää ensimmäisen vuoden ajalta. Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti. Olemme ottamassa käyttöön mentorointimallin, jossa taataan uusille sosiaalityöntekijöille säännölliset tapaamiset kokeneen sosiaalityöntekijän kanssa.


Me tarjoamme

- monipuolisia perhesosiaalityön tehtäviä

- osaavat ja kannustavat työkaverit

- perehdytyksen työhön

- mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen

- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)

- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua

- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Mikkelistä ja Hämeenlinnasta tunti, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Jaana Nyman

puh. 044 416 4817

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti